کبد یکی از اعضای بدن است که وظایف مهمی را برعهده دارد. کبد، خون را فیلتر کرده و هرگونه سمی را که ممکن است در آن باشد می ‌زداید. مواد غذایی پر چرب، افزودنی ‌ها و مصرف زیاد الکل به کبد شما فشار وارد می کند. این روزها استفاده از مواد غذایی ناسالم سبب افزایش شیوع کبد چرب شده است. شما می توانید با خوردن یک قاشق روغن زیتون و آب لیمو کبد چرب را سم‌ زدایی کنید.

 چرا روغن زیتون و آب لیمو؟

روغن زیتون: رژیم غذایی نادرست منجر به انتقال اسیدهای چرب آزاد به کبد شده، تراکم تری ‌گلیسرید کبدی را افزایش داده و منجر به بیماری کبد چرب می‌گردد. تحقیقات منتشر شده نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از روغن زیتون با کاهش تراکم تری ‌گلیسرید کبدی در کبد و میزان تری‌ گلیسرید بعد از غذا، از بیماری کبد چرب پیشگیری می‌کند. مطالعه‌ ای دیگر هم فواید روغن زیتون بکر در مقابله با آسیب مزمن کبد را تائید کرده ‌است. دلیلش هم خواص آنتی ‌اکسیدانی و توانایی آن برای تنظیم عملکرد سلول‌ های کبد و تقویت متابولیسم است.

آب لیمو: آب لیمو نه‌ تنها به سم ‌زدایی از کبد کمک می ‌نماید، بلکه از آن دربرابر آسیب محافظت می‌کند. تحقیقی که توسط محققان هندی انجام شده نشان می‌دهد هسپریدین (نوعی بیوفلاوونید که در لیمو یافت می‌شود) توانایی محافظت از کبد دربرابر آسیب‌های ناشی از سم را دارد.
روغن زیتون و آب لیمو را چگونه مصرف کنیم

صبح قبل از هرچیزی، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را در یک ظرف کوچک ترکیب کرده و فورا بنوشید. این ترکیب باید پیش از صبحانه و با معده خالی مصرف شود. سم‌ زدایی کبد به تنهایی کافی نیست، شما باید تغیراتی هم در سبک زندگی ‌تان ایجاد کنید. سلامت کبد با پرهیز از الکل، خوردن غذاهای تازه و اجتناب از مداوای خودسرانه تامین می‌شود

 

منبع: سلامت