دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی

 سرطان، یک بیماری بسیار ترسناک است که قطعا دانستن اطلاعاتی که در کاهش ریسک ابتلا به این بیماری نقش آفرین باشد، می تواند کمک کننده باشد. بعضی از غذاها هستند که این ریسک را افزایش می دهند و بهتر است از مصرف آنها خودداری کنیم و بالعکس بعضی از غذا ها دشمن سرطان هستند و در سلامتی انسان نقش اساسی را ایفا می کنند. مثلا اگر در مصرف چربی بعضی از روغن ها زیاه روی کنید، آسیب جدی به روده ی بزرگ شما وارد می شود. با دکتر سلام همراه باشید.

به گزارش بهداشت نیوز، در این مقاله به عوامل مساعد کننده ابتلا به سرطان و نیز بایدها و نبایدها درقبال پیشگیری از انواع سرطان صحبت می‌کنیم:
عوامل مساعدکننده ابتلا به سرطان در ارگان‌های مختلف بدن
1- الکل: نوشیدن الکل به خصوص در افرادی که یکی از بستگان آنها به سرطان پستان مبتلا گردیده، احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهد.
2- مصرف زیاد چربی: زیاده‌روی و استفاده بیش از حد از چربی‌های اشباع شده، پروتئین‌های حیوانی و اسیدهای چرب امگا-6 مثل روغن ذرت و یا کره، احتمال ابتلا به سرطان پستان را به مقدار قابل توجهی افزایش می‌دهد، به خصوص مصرف چربی و روغن‌های حیوانی، به مقدار استرادیول (Oestradiol) خون می‌افزاید.
ماده مورد اشاره از شاخص‌های سرطان پستان به شمار می‌رود.
مصرف زیاد چربی‌ها و روغن‌ها، به روده بزرگ نیز آسیب می‌رساند و با افزایش دادن میکروارگانیسم‌های روده بزرگ از یک طرف و تحریک تولید بیشتر اسیدهای صفراوی از طرف دیگر، موجبات ایجاد پولیپ‌ها را فراهم می‌کند و با بدخیم شدن آنها تومور سرطانی روده بزرگ شکل می‌گیرد.
بایدها و نبایدها در قبال پیشگیری از انواع سرطان‌ها
1- روش پخت
الف- گوشت‌های سرخ و سفید (آبزیان و ماکیان)
برای جلوگیری از به وجود آمدن مواد حلقوی آروماتیک سرطانزا در گوشت‌های مصرفی، از پختن آنها با حرارت بسیار زیاد، به صورت کباب کردن بر روی آتش مستقیم، سرخ کردن در روغن‌های جوشان، تنوری و بریان نمودن آنها با روغن‌های جامد یا بارها حرارت دیده و به جوش آمده اجتناب نمایید.
ب- سبزیجات
سبزیجات را می‌توان هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف نمود. حتی پختن ملایم بعضی از سبزیجات به صورت کوتاه مدت آسیبی به ترکیبات ارزشمند آنها از قبیل کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین یا لیکوپن وارد نمی‌سازد، البته ویتامین C موجود در بعضی از گروه‌های سبزیجات در قبال نور و حرارت ناپایدار است و از بین می‌رود.
توجه داشته باشید که با ساطوری کردن سبزیجات و شستن آنها به مدت طولانی با آب روان، ترکیبات ارزشمند آنها به مقدار زیادی کاهش می‌یابد. همچنین با سرخ کردن طولانی مدت آنها در روغن‌ها، این دوستان سلامتی به خاطر لذت‌جویی و لذت‌خواهی، به دشمنان سلامتی تبدیل می‌شوند.
ج- از گنجاندن موادغذایی دودی، نمک سود، مواد غذایی حاوی نیترات و نیتریت، گوشت‌های پرچرب مانده و کهنه شده و مواد غذایی فراوری شده و حاوی مواد نگهدارنده، طعم دهنده و رنگ دهنده تا حد امکان پرهیز نمایید.
د- مقدار مصرف چربی و روغن‌ها را کاهش دهید و در نظر داشته باشید که شما پنجاه درصد چربی‌های مصرفی را به صورت نامرئی و با ترکیبات مواد غذایی مختلف از قبیل انواع گوشت‌ها، شیر، تخم‌مرغ، سوسیس و کالباس، دانه‌ها، مغزها، پنیر و غیره دریافت می‌نمایید.
2- مواد غذایی ضدسرطان
این مواد غذایی عبارتند از: خانواده سبزیجات از قبیل زنجبیل، سیر، پیاز، تمام سبزیجات سبز و زرد، انواع کلم، گوجه‌فرنگی، کرفس، بادمجان، کدو، نعناع، فلفل دلمه‌ای به رنگ‌های سبز، زرد و قرمز، رزماری، آویشن، تره‌فرنگی، جعفری، تره، ریحان، ترخون، مارچوبه، هویج، لبو، گشنیز، شوید، اسفناج، کاهو، لوبیا سبز و قارچ. توصیه می‌شود جهت حفظ سلامتی و کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌ها از جمله انواع سرطان‌ها، روزانه بین 4 تا 7 واحد از انواع سبزیجات نام برده شده میل نمایید. هر واحد سبزیجات، معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نیم لیوان به صورت پخته می‌باشد.

همچنین مصرف انواع میوه‌جات از قبیل مرکبات، پرتقال، لیمو، نارنگی، گریپ فروت، نارنج، آلبالو، گیلاس، انجیر، انواع توت‌ها، انواع خرما، زردآلو، شلیل، هلو، انواع انگورها مخصوصا انگورهای قرمز و سیاه، انبه، آناناس، طالبی، گرمک، هندوانه، خربزه، سیب، گلابی، تمشک، انار، به، خرمالو، گوجه درختی و غیره به میزان 2 تا 4 واحد یا 200 تا 400 گرم در روز، بسیاری از نیازهای دفاعی را تامین می‌سازد و شما را از خوردن شیرینی، شکلات و کیک بی‌نیاز می‌نماید. سیب‌زمینی، نخودفرنگی، باقلای سبز، انواع لوبیاهای سبز، چغندر و بامیه نیز از سبزیجات می‌باشند که به صورت پخته (جداگانه یا همراه با منابع غذایی حیوانی) قابلیت مصرف دارند.
غلات به صورت کامل یا پرک شده یا جوانه زده یا به صورت فرآورده‌های مختلف نان، ماکارونی و لازانیا و حبوبات (از قبیل انواع لوبیاها، عدس، لپه، نخود و ماش) جهت تأمین انرژی، پروتئین و فیبرهای محلول و نامحلول، بسیار مورد نیاز می‌باشند. حتی با تلفیق حبوبات و غلات، ارزش بیولوژیکی پروتئین‌ آنها تا حد گوشت‌ها افزایش داده می‌شود، در حالی که خطرات پروتئین‌های حیوانی را برای مصرف‌کننده در بر ندارند.
3-منابع غذایی حیوانی
الف- شیر و لبنیات
شیر و لبنیات کم چربی، در حد 2 تا 3 واحد یا 2 تا 3 لیوان در روز توصیه می‌گردد. استفاده بیش از اندازه به خصوص انواع پرچرب و خامه‌ای آنها نه تنها عامل ایجاد بعضی از انواع سرطان‌ها می‌باشد، بلکه اسیدهای چرب اشباع شده آنها نیز به افزایش چربی خون و ایجاد زمینه مساعد برای تنگی عروق منجر می‌شود.
ب- تخم‌مرغ و تخم پرندگان به صورت آبپز یا تلفیق با سایر منابع غذایی، در حد 3 تا 6 عدد در هفته برای افرادی که دیابت توام با افزایش چربی خون ندارند، مجاز می‌باشد.
ج- مصرف گوشت‌های سفید و قرمز به میزان 2 تا 3 واحد در روز و آبزیان به میزان 2 تا 3 بار در هفته به صورت آبپز، بخارپز، فرپز یا ماکروویو شده توصیه می‌گردد. هر واحد گوشت معادل 30 گرم گوشت لخم بدون استخوان می‌باشد.

منبع: زندگی آنلاین

5 1000
ارسال شده در 21 اردیبهشت 1396 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • قارچ های مختلف پوستی و آسیب های ناشی از آن ها
  • احساس تهوع در ماشین و درمان آن
  • نقص سیستم ایمنی و میکروب روده در اطفال
  • آیا لباس ابریشمی، اگزمای کودکان را بهبود می بخشد؟
  • آیا نوشابه های رژیمی را با خیال راحت بخوریم؟
  • كلنگ‌زني واحد توليد فاکتور هشت انساني نوترکيب در مشهد
  • قاعدگی شدید، از علت تا درمان
  • بهداشت استخر و سونا
  • محبوبترین ها

  • نکاتی که باید در هنگام خرید شیر دقت کرد
  • عوارض مایع ظرفشویی برای شستن میوه و سبزی
  • سلامتی مهمترین نعمت زندگانی است
  • شیر و استریلیزاسیون کردن آن
  • بهداشت استخر و سونا
  • مرتب کردن رختخواب بعد از بیدار شدن از خواب کار اشتباهی است
  • چه عواملی باعث فساد مواد غذایی می شوند
  • مگس سفید، مهمان ناخوانده ی پایتخت
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • جدول میزان کالری مواد غذایی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی