دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

باقالی پلو

باقلاپلو که در بیان روزانه باقالی پلو گفته می شود، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایران است که بیشتر اوقات هم در مراسم ها و جشن ها مورد استفاده قرار می گیرد. باقالی پلو به همراه گوشت آماده می شود و بسیار خوشمزه می باشد. دستور تهیه باقالی پلو را در این بخش آماده کرده ایم.

مواد لازم باقالی پلو:

برنج: 3لیوان

ماهیچه گوسفند: 300گرم

شوید خشک: 3قاشق غذاخوری

باقلا سبز: 1لیوان

سیر: 5حبه

پیاز: 3عدد

زعفران دم‌کرده: 2قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه باقالی پلو:

1 . پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و دو قاشق غذاخوری کره تفت دهید، سپس ماهیچه‌ها را اضافه کنید.  سه عدد سیر را خرد و اضافه کنید. کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه‌ها بپاشید.

2 . یک چوب دارچین داخل غذا بیندازید، سپس چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید ماهیچه‌ها با حرارت کم به مدت سه ساعت  بپزند، نرم شوند و آب غذا کشیده شود. برنج را بشویید و به‌همراه چند لیوان آب، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد، سپس برنج را با آب ولرم آبکش کنید.

3 . باقالاها را تمیز کنید و لپه‌هایش را از هم جدا کنید، سپس چند ساعت لپه‌های باقلا را خیس کنید، داخل ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و لپه‌های باقلا را همراه با دو عدد سیر خردشده، نمک و فلفل تفت دهید. پس از این که باقلاها کمی نرم شدند، شوید و برنج آبکش‌شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

4 . ته قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را بچینید، سپس حرارت را کم کنید و یک لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم‌کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x