کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

مواد غذایی مفید برای جلوگیری از سفید شدن مو دلایل سفید شدن موها درمان سفید شدن مو پیشگیری از سفید شدن مو

سفید شدن موها علل مختلفی می تواند داشته باشد. سفید شدن موها امری ناخوشایند برای ماها می باشد و از سفید شدن موهایمان احساس خوبی نداریم. با مصرف مواد غذایی سالم و مغذی می توانید از سفید شدن موهای خود جلوگیری کنید. تعدادی از این مواد غذایی را برای پیشگیری از سفید شدن موها آماده کرده ایم.

غذاهایی مصرف کنید که سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشند که رنگ مو را حفظ کرده و علاوه بر آن از دیگر خواص سلامتی آن ها نیز بهره مند شوید.

اغلب بزرگسالان بیش از ۱۰۰۰۰ تار مو دارند، هر رشته مو با یک ریشه به پوست سر متصل است. ریشه مو درست در زیر سطح پوست با یک ساختمان بافتی لوله مانند به نام فولیکول یا پیاز مو احاطه می شود. فولیکول ها حاوی سلول های رنگدانه داری هستند که ماده ای به نام ملانین را تولید می کنند که رنگ قهوه ای پوست در افراد با پوست تیره یا پس از برنزه شدن در افراد با پوست روشن هم ناشی از آن است.

علت سفید شدن رنگ مو

میزان ملانین پیاز مو تعیین کننده رنگ های مختلف موها از سیاه تا قرمز و بلوند است. با افزایش سن سلول های رنگدانه دار پیاز مو می میرند. در نتیجه در حالیکه رنگدانه کمتر و کمتری در پیاز مو تولید می شود رنگ مو شروع به خاکستری، سفید و نقره ای شدن می کنند.

در حال حاضر دانشمندان یقین ندارند که آیا استرس مثل استرس بچه دار شدن، نقشی در شتاب گرفتن روند سفیدشدن موها با افزایش سن دارد یا نه؟

برخی مواد غذایی برای پیشگیری از سفید شدن مو

مصرف برخی مواد غذایی، برای پیشگیری از سفید شدن زود هنگام مو، اثر فوق العاده ای دارند. در خصوص سفید شدن مو، جدا از مورد وراثت و ژنتیک، موارد دیگری نیز دست اندر کار هستند که مورد تغذیه از مهم ترین آن هاست.

در واقع نقایص و کمبودهای تغذیه ای، عامل مهمی برای از دست دادن رنگ و شفافیت مو هستند. غذاهایی مصرف کنید که سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشند که رنگ مو را حفظ کرده و علاوه بر آن از دیگر خواص سلامتی آن ها نیز بهره مند شوید.

سبزی جات برگی

برای استفاده از ویتامین های B از سبزی جات برگی تیره رنگ مصرف کنید. پوست سر شما برای تولید سلول های قرمز خون که اکسیژن و مواد غذایی را منتقل می کنند از ویتامین B6 و B12 مصرفی شما استفاده می کنند.

رنگ مو به هورمون ها مربوط می شود و ویتامین B12 نیز نقش مهمی را در تولید هورمون بر عهده دارد.

مواد غذایی مفید برای جلوگیری از سفید شدن مو دلایل سفید شدن موها درمان سفید شدن مو پیشگیری از سفید شدن مو

شکلات

مس نقش اساسی در تولید ملانین – منبع رنگ مو – دارد. کمبود مس در بدن می تواند منجر به سفید شدن مو شود. برای بهره مندی از این ماده، مصرف شکلات نیمه شیرین می تواند گزینه خوبی باشد. از دیگر غذاهای سرشار از مس می توان به عدس و قارچ نیز اشاره کرد.

ماهی سالمون

سلنیوم موجود در این غذای دریایی با تنظیم تولید هورمون و مبارزه با رادیکال های آزاد به شفافیت و درخشش مو کمک موثری می کند و از سفید شدن زودهنگام مو پیشگیری می کند.

انواع توت

مصرف انواع توت به خصوص توت فرنگی راه خوشمزه ای برای کسب فراوان ویتامین C است. یکی از عملکرد های مهم ویتامین C کمک به تولید و نگهداری کلاژن سالم (نوعی بافت رابط درون فولیکول های مو ) است و با رادیکال های آزاد که منجر به فرآیند پیری می شوند مبارزه می کند.

بادام

برای دستیابی به ویتامین E و مس، بادام بخورید. بادام را به عنوان میان وعده ای سالم میل کنید. محققان می گویند مصرف بادام می تواند سطح کلسترول بد را کاهش دهد.

منبع: پیک نکا

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دانسته های مهم درباره تناسب اندام بانوان
  • مقابله با سرطان با پیشگیری از بالارفتن وزن
  • راههای تقویت متابولیسم برای کاهش چربی
  • وزن ایده آل داشتن با این توصیه های مهم
  • اهمیت سم زدایی برای بدن
  • چگونه با ساس مقابله کنیم؟
  • علت شیرین بودن شیر کم لاکتوز
  • افزایش مقاومت با انسولین با حذف وعده های غذایی
  • محبوبترین ها

  • دیدگاه بیمار به زخم پای دیابتی
  • افراد دیابتی سبزی های کم کربوهیدرات بخورند
  • طول عمر بیماران دیابتی، دلیل افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری است
  • کتواسیدوز دیابتی با مرگ زود رس چه ارتباطی دارند
  • دانستنی هایی پیرامون پیش دیابت
  • آیا برای اشخاص دیابتی خوردن عسل مجاز است؟
  • آیا داروهای دیابت برای بیماران قلبی زیان دارد؟
  • کاهنده های فشارخون و بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
  • رپورتاژ

  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x