دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

مواد لازم سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی روش تهیه سبزی پلو با ماهی دستور تهیه سبزی پلو با ماهی چگونه سبزی پلو با ماهی درست کنیم؟ آموزش تهیه سبزی پلو با ماهی

یکی از بهترین پلوهای ایرانی سبزی پلو می باشد که در ایران علاقه مندان زیادی برای خود دارد. سبزی پلو را به همراه مرغ یا گوشت سرخ کرده آماده می کنند. در این بخش از سایت دکتر سلام قصد داریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را به شما عزیزان آموزش بدهیم. با ما همراه شوید.

مواد لازم سبزی پلو با ماهی:

برنج: 1کیلو

سبزی‌پلو: 5/1کیلو

ماهی سفید: 2کیلو

کره یا روغن مایع: 200گرم

نمک، فلفل و آب‌لیمو: به میزان لازم

زعفران حل‌شده: 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه سبزی‌پلو با ماهی:

1 – ابتدا سبزی را پاک‌کرده، بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود، سپس آن را ریز کنید. برنج را که بانمک چند ساعت قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید.

2 – ته قابلمه مقداری روغن آب‌کرده بریزید و چند کفگیر برنج آبکش‌شده را در آن ریخته و روی آن سبزی خردشده بریزید. سپس مجددا برنج را ریخته و سبزی را لابه‌لای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزی‌پلو را بپوشانید.

3 – برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد، زعفران حل‌شده را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد. ابتدا ماهی را پاک‌کرده، بشویید و بگذارید آب اضافی آن برود.

4 – نمک، فلفل، آب‌لیمو و زعفران را با هم مخلوط کنید و ماهی را 2 تا 3ساعت در این سُس قرار دهید تا مزه‌‏دار شود. سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x