دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

مواد لازم سبزی پلو با ماهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی روش تهیه سبزی پلو با ماهی دستور تهیه سبزی پلو با ماهی چگونه سبزی پلو با ماهی درست کنیم؟ آموزش تهیه سبزی پلو با ماهی

یکی از بهترین پلوهای ایرانی سبزی پلو می باشد که در ایران علاقه مندان زیادی برای خود دارد. سبزی پلو را به همراه مرغ یا گوشت سرخ کرده آماده می کنند. در این بخش از سایت دکتر سلام قصد داریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را به شما عزیزان آموزش بدهیم. با ما همراه شوید.

مواد لازم سبزی پلو با ماهی:

برنج: 1کیلو

سبزی‌پلو: 5/1کیلو

ماهی سفید: 2کیلو

کره یا روغن مایع: 200گرم

نمک، فلفل و آب‌لیمو: به میزان لازم

زعفران حل‌شده: 2قاشق غذاخوری

طرز تهیه سبزی‌پلو با ماهی:

1 – ابتدا سبزی را پاک‌کرده، بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود، سپس آن را ریز کنید. برنج را که بانمک چند ساعت قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید.

2 – ته قابلمه مقداری روغن آب‌کرده بریزید و چند کفگیر برنج آبکش‌شده را در آن ریخته و روی آن سبزی خردشده بریزید. سپس مجددا برنج را ریخته و سبزی را لابه‌لای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزی‌پلو را بپوشانید.

3 – برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد، زعفران حل‌شده را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد. ابتدا ماهی را پاک‌کرده، بشویید و بگذارید آب اضافی آن برود.

4 – نمک، فلفل، آب‌لیمو و زعفران را با هم مخلوط کنید و ماهی را 2 تا 3ساعت در این سُس قرار دهید تا مزه‌‏دار شود. سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید.

منبع: ایده آل

5 1000
ارسال شده در 3 تیر 1396 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x