کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

 

دمنوش و چای یکی از نوشیدنی های محبوب در بین ایرانی ها می باشد، اما برای بهبود سلامت و از بین نرفتن خواص چای ها و دمنوش ها قبل از مصرف باید به نکاتی توجه کرد که باعث می شود تاثیر و فواید سلامتی این نوشیدنی ها افزایش یاید و سلامت بدن با مصرف آن ها بالاتر رود.

 مطالعات مختلف نشان می‌دهد انواع مختلف چای‌های گیاهی علاوه بر فواید خاصی که برای سلامت دارند، حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز هستند. با این حال، بسیاری از ما در تهیه و مصرف این چای‌ها اشتباهاتی می‌کنیم که نه‌‌تنها از فواید چای می کاهد بلکه گاهی عوارض جانبی خاصی نیز ایجاد می‌کند.

مصرف چای‌ها و دمنوش‌های گیاهی مختلف مانند چای بابونه، زنجبیل و دیگر انواع دمنوش‌ها یکی از بهترین روش‌های درمان برای بسیاری از مشکلات سلامت از اضافه وزن و کلسترول بالا گرفته تا سردرد و سرماخوردگی است. چای‌های گیاهی دارای ویژگی‌های زیادی هستند اما ما به دلیل باورهای نادرست ممکن است در برخی موارد از مزایای این چای‌های گیاهی و گاهی حتی درمانی بکاهیم. در مصرف چای و دمنوش‌ چند نکته را در نظر داشته باشید.

نوشیدن چای با شیر ممنوع

مخلوط کردن شیر با چای یا دمنوشی که به منظور کاهش وزن مصرف می‌شود از تاثیرات مفید دمنوش می‌کاهد. شیر، حاوی مواد مغذی است که از کاهش وزن جلوگیری می‌کند. همچنین، شیر با برخی دمنوش‌ها مانند چای تولسی ناسازگار است و مخلوط کردن آنها می‌تواند عوارض جانبی در پی داشته باشد.

چای را با شکر ننوشید

اضافه کردن شکر به چای گیاهی به معنای اضافه کردن کالری به آن است و فواید چای گیاهی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. شکر زرد یا عسل می‌توانند جایگزین مناسبی برای شکر باشند.

چای را دوباره گرم نکنید

گرم کردن دوباره چای، فواید طبیعی آن را از بین می‌برد. فقط در نوشیدن چای به صورت تازه است که می‌توان فواید مورد نظر را دریافت کرد.

نوشیدن دمنوش در هر خاصی از روز

دمنوش‌های گیاهی را نباید در هر ساعتی از روز یا هر ساعتی که به مصرف آنها احساس نیاز می‌شود، مصرف کرد. هر کدام از دمنوش‌ها بهتر است در ساعات خاصی از شبانه‌روز مصرف شوند. بهتر است قبل از مصرف دمنوش درمورد زمان مناسب مصرف آن با کارشناس مشورت کنید.

 هنگام تهیه دمنوش در لیوان را نبندید

هنگام تهیه دمنوش مطمئن شوید در ظرف باز است. در این حالت آب آن تبخیر می‌شود و امکان هم زدن چای نیز وجود دارد. براساس طب آیورودا این کار کمک می‌کند چای از نظر ترکیبات مفیدی که به منظور دریافت آنها مصرف می‌شود غنای بیشتری پیدا کند.

منبع: نوش آن لاین

5 1000
ارسال شده در 30 مرداد 1396 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x