کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

مواد لازم برای خوراک فلفل دلمه ای طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای روش تهیه خوراک فلفل دلمه ای دستور تهیه خوراک فلفل دلمه ای خواص درمانی فلفل دلمه آموزش تهیه خوراک فلفل دلمه ای

فلفل دلمه یکی از سبزیجات بسیار خوشمزه می باشد که دارای خواص درمانی فراوانی است. فلفل دلمه باعث جلوگیری از بروز سرطان می شود و همچنین باعث کاهش وزن هم می شود. در این مقاله از دکتر سلام طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای را آماده کرده ایم. این مقاله را از دست ندهید و حتما مطالعه کنید. با ما همراه شوید.

فلفل دلمه ای یکی از کم کالری ترین سبزیجات است و به لاغر شدن کمک می کند.

از فلفل میتوان برای پیشگیری از بروز سرطان هم استفاده کرد . در این نوشتار طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای را آموزش می دهیم.

مواد لازم خوراک فلفل دلمه ای :

۲عدد فلفل دلمه ای بزرگ

چند شاخه برگ گشنیز

۱ عدد پیاز متوسط

۳/۴ پیمانه نارگیل خرد شده

۱ قاشق سوپ خوری تمبر هندی

۱ قاشق سوپ خوری تخم خردل

۱/۲ قاشق سوپ خوری تخم گشنیز

۱/۲ قاشق سوپ خوری کنجد

۱/۴ پیمانه بادام زمینی

نمک و فلفل قرمز تند تازه و روغن به میزان دلخواه

برگ گشنیز برای تزئین

آشنایی با خواص بینظیر فلفل دلمه

مواد لازم برای خوراک فلفل دلمه ای طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای روش تهیه خوراک فلفل دلمه ای دستور تهیه خوراک فلفل دلمه ای خواص درمانی فلفل دلمه آموزش تهیه خوراک فلفل دلمه ای

طرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای :

۱ – فلفل دلمه ای ها را خرد کنید به طوری که تکه های خرد شده درشت باشند و کنار بگذارید , پیاز و برگ های گشنیز را هم خرد کنید .

۲ – در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای را به طور جداگانه کمی تفت دهید . سپس آنها را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

۳ – نارگیل خرد شده را هم همراه با بادام زمینی , فلفل قرمز تازه و تمبر هندی کمی بکوبید . آنها را در ظرفی بریزید , به میزان لازم آب اضافه کنید و بگذارید تا خمیر بپزد و آبکی نشود .

۴ – دوباره در تابه کمی روغن بریزید و کنجد , تخم گشنیز و تخم خردل را تفت دهید . حالا پیاز و فلفل دلمه ای و بقیه مواد را اضافه کنید. غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ های گشنیز تزئین کنید.

منبع: میزان

5 1000
ارسال شده در 13 شهریور 1396 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
کلینیک صدف

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x