دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

مضرات پروتئین حیوانی تاثیر مصرف گوشت در ابتلا به سرطان ابتلا به سرطان با مصرف پروتئین حیوانی

اگر شما هم جزو کسانی هستید که علاقه زیادی به خوردن غذاهای پروتئینی مخصوصا پروتئین حیوانی دارید، بهتر است بدانید محققان در پژوهش های خود متوجه شده اند که استفاده زیاد از پروتئین های حیوانی باعث افزایش ابتلا به سرطان می شود. در این مقاله از دکتر سلام به مضرات پروتئین های حیوانی پرداخته ایم. با ما همراه شوید.طبق یک مطالعه جدید، مصرف بیش از اندازه پروتئین های حیوانی در میانسالی می تواند ریسک مرگ ناشی از سرطان را تا ۴ درصد افزایش دهد. به گفته محققان، در صورت مصرف گوشت زیاد، علاوه بر سرطان ، افراد علاقمند به مصرف گوشت ۷۴ درصد بیشتر از سایرین در معرض مرگ به هر علتی هستند و احتمال مرگ ناشی از دیابت در آنها چندین برابر خواهد بود .

حتی اگر شما به میزان متوسط گوشت مصرف می کنید ، همچنان سه برابر بیشتر از افرادی که کمتر از ۱۰ درصد کالری شان را از پروتئین تامین می کنند، در معرض مرگ ناشی از سرطان قرار دارید.

در یک مطالعه، محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ۶۳۱۸ فرد بالای ۵۰ سال را مورد مطالعه قرار دادند.

طبق این مطالعه، به طورمیانگین یک فرد باید در حدود ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنش مصرف کند. یعنی فردی با وزن حدود ۷۳ کیلوگرم نباید بیش از ۶۰ گرم پروتئین در روز مصرف کند. با در نظر گفتن این موضوع، یک فنجان سینه مرغ حاوی ۴۳ گرم پروتئین است. حال اگر گوشت قرمز هم در وعده های غذایی تان مصرف می کنید، به مراتب پروتئین بیشتری مصرف می کنید.

مضرات پروتئین حیوانی تاثیر مصرف گوشت در ابتلا به سرطان ابتلا به سرطان با مصرف پروتئین حیوانی

افزایش احتمال سرطان با مصرف زیاد گوشت سرخ کرده و کبابی

همچنین خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز به خصوص اگر بیش از حد سرخ یا کباب شده باشد خطر سرطان مثانه را افزایش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که سرخ کردن و کباب کردن گوشت قرمز به حدی که سطح آن کمی بسوزد می تواند مواد شیمیایی سرطان زا تولید کند.

این مطالعه نشان داد که احتمال ابتلا به سرطان مثانه در افرادی که گوشت قرمز به شدت سرخ شده یا کباب شده، بخشی از رژیم غذایی آنها بود دو برابر کسانی است که گوشت قرمز کم سرخ یا کباب شده، مصرف می کنند. براساس مطالعات حتی گوشت مرغ و ماهی نیز وقتی سرخ شده باشد، احتمال ابتلا به سرطان را به طول قابل توجهی بالا می برد.

به همین دلیل است که توصیه می شود مردم مصرف گوشت قرمز را به 500 گرم وزن گوشت پخته شده در هفته محدود کنند و به طور کلی از خوردن گوشت پردازش شده پرهیز کنند.

منبع : سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 11 شهریور 1396 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • از خود پایشی چه می دانید؟
  • از صفر تا صد پیچ خوردگی تخمدان (علل و راه های درمان)
  • فعالیتهای پیشنهادی در منزل برای بیماران افسرده
  • تشخیص سرطان گلو
  • افزایش 150 درصدی تخت های بیمارستانی استان گلستان
  • چاقی پدران و بیمار شدن فرزندان
  • آموزش ایست به سگ
  • تقسیم بندی غذاها از نظر کیفی و ظاهری
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات مفید بخش خوردن آجیل در صبح
  • لیست غذاهای کمکی مناسب برای کودک
  • چطوری پنیر به لاغر شدن کمک می‌کند
  • وزن گیری و تاثیرات مطلوب آن بر زندگی
  • با خواص باورنکردنی فلفل دلمه ای آشنا شوید
  • میوه را در ماه رمضان جایگزین نان کنید
  • 4 نکته طلایی که باید در رابطه با مصرف مس بدانید
  • 4 غذایی که باید در دهه 40 بخورید
  • رپورتاژ

  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x