مشاوره زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

مضرات پروتئین حیوانی تاثیر مصرف گوشت در ابتلا به سرطان ابتلا به سرطان با مصرف پروتئین حیوانی

اگر شما هم جزو کسانی هستید که علاقه زیادی به خوردن غذاهای پروتئینی مخصوصا پروتئین حیوانی دارید، بهتر است بدانید محققان در پژوهش های خود متوجه شده اند که استفاده زیاد از پروتئین های حیوانی باعث افزایش ابتلا به سرطان می شود. در این مقاله از دکتر سلام به مضرات پروتئین های حیوانی پرداخته ایم. با ما همراه شوید.طبق یک مطالعه جدید، مصرف بیش از اندازه پروتئین های حیوانی در میانسالی می تواند ریسک مرگ ناشی از سرطان را تا ۴ درصد افزایش دهد. به گفته محققان، در صورت مصرف گوشت زیاد، علاوه بر سرطان ، افراد علاقمند به مصرف گوشت ۷۴ درصد بیشتر از سایرین در معرض مرگ به هر علتی هستند و احتمال مرگ ناشی از دیابت در آنها چندین برابر خواهد بود .

حتی اگر شما به میزان متوسط گوشت مصرف می کنید ، همچنان سه برابر بیشتر از افرادی که کمتر از ۱۰ درصد کالری شان را از پروتئین تامین می کنند، در معرض مرگ ناشی از سرطان قرار دارید.

در یک مطالعه، محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ۶۳۱۸ فرد بالای ۵۰ سال را مورد مطالعه قرار دادند.

طبق این مطالعه، به طورمیانگین یک فرد باید در حدود ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنش مصرف کند. یعنی فردی با وزن حدود ۷۳ کیلوگرم نباید بیش از ۶۰ گرم پروتئین در روز مصرف کند. با در نظر گفتن این موضوع، یک فنجان سینه مرغ حاوی ۴۳ گرم پروتئین است. حال اگر گوشت قرمز هم در وعده های غذایی تان مصرف می کنید، به مراتب پروتئین بیشتری مصرف می کنید.

مضرات پروتئین حیوانی تاثیر مصرف گوشت در ابتلا به سرطان ابتلا به سرطان با مصرف پروتئین حیوانی

افزایش احتمال سرطان با مصرف زیاد گوشت سرخ کرده و کبابی

همچنین خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز به خصوص اگر بیش از حد سرخ یا کباب شده باشد خطر سرطان مثانه را افزایش می دهد. تحقیقات نشان می دهد که سرخ کردن و کباب کردن گوشت قرمز به حدی که سطح آن کمی بسوزد می تواند مواد شیمیایی سرطان زا تولید کند.

این مطالعه نشان داد که احتمال ابتلا به سرطان مثانه در افرادی که گوشت قرمز به شدت سرخ شده یا کباب شده، بخشی از رژیم غذایی آنها بود دو برابر کسانی است که گوشت قرمز کم سرخ یا کباب شده، مصرف می کنند. براساس مطالعات حتی گوشت مرغ و ماهی نیز وقتی سرخ شده باشد، احتمال ابتلا به سرطان را به طول قابل توجهی بالا می برد.

به همین دلیل است که توصیه می شود مردم مصرف گوشت قرمز را به 500 گرم وزن گوشت پخته شده در هفته محدود کنند و به طور کلی از خوردن گوشت پردازش شده پرهیز کنند.

منبع : سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 11 شهریور 1396 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت کنترل وزن در وهله های زمانی مختلف
  • نخ دندان و مراقبت از لثه ها در برابر بیماری
  • توصیه های کلی جهت مادران شیرده
  • آموخته هایی در ارتباط با آمینو اسید های شاخه دار
  • اهداف مهم برای رسیدن به طراوت ذهنی
  • پخ‍‌ت‌وپز با کدام روغن باعث دیابت می‌شود؟
  • تصاویر پروژکتور چشمی
  • با اضافه وزن و چاقی یک قدم به سرطان نزدیکتر می شوید
  • محبوبترین ها

  • خطر مسمومیت غذایی با بوتولیسم
  • احساس می کنید معدتان صدمه دیده است؟!
  • آمار بالای شیوع سرطان در شهر های اردبیل و یزد
  • چگونه بیماری کبد چرب را کنترل کنیم؟
  • بررسی عوامل خطرساز روانی در ابتلا به بیماری قلبی
  • اگر دچار بیماری ام اس شدیم چکارکنیم
  • آیا تهران با بیماری معدنچیان دست و پنجه نرم میکند؟
  • بررسی علل ابتلا به گیلن باره و روش های درمان آن
  • رپورتاژ

  • سونوگرافی،ماموگرافی و رادیولوژی مهر ایرانیان
  • ایمپلنت،لمینت و زیبایی دکتر نوروز علی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • چهره خود را درست و حسابی زیبا کنید!
  • کلینیک اطفال و واکسیناسیون ساج
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی