• دکتر ابوالفضل صالح‌راد
    دکتر ابوالفضل صالح‌راد متخصص گوش، حلق و بینی
    مشاهده
  • کلینیک امرو (کاشت مو)
    کلینیک امرو (کاشت مو) فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
    مشاهده
  • دکتر محسن حسن‌زاده
    دکتر محسن حسن‌زاده فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
    مشاهده
  • دکتر منوچهر شهسواری
    دکتر منوچهر شهسواری پوست، مو و زیبایی
    مشاهده
  • کلینیک اُمرو (جراحی بینی و پلاستیک)
    کلینیک اُمرو (جراحی بینی و پلاستیک) فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
    مشاهده
  • کلینیک سیب سرخ
    کلینیک سیب سرخ هایفو: لیفت صورت بدون جراحی
    مشاهده
  • دکتر وحید عارفی
    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
    مشاهده
  • دکتر خیرخواه
    دکتر خیرخواه جراح و متخصص پوست و مو، لیفت با نخ
    مشاهده
  • کلینک ساج
    کلینک ساج متخصص زنان و زایمان
    مشاهده
  • دکتر آرش محسنی
    دکتر آرش محسنی پزشک پوست، مو و زیبایی
    مشاهده
  • گلدن رویال
    گلدن رویال پوست، لیزر و زیبایی
    مشاهده
  • دکتر پیمان کرمانیها
    دکتر پیمان کرمانیها دندان پزشکی
    مشاهده
  • دکتر ترنگ آقابیگی
    دکتر ترنگ آقابیگی دندانپزشک
    مشاهده
  • کلینیک دندانپزشکی دکتر مرضیه مظفری
    کلینیک دندانپزشکی دکتر مرضیه مظفری دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
    مشاهده
  • محمد سعیدی
    محمد سعیدی متخصص بیماریهای پوست، مو، زیبایی و لیزردرمانی
    مشاهده
  • ایران نوین
    ایران نوین کاشت مو
    مشاهده
x بستن
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۱۴

آبلیمو، ماست و پیاز و جلوگیری از مسمومیت

images (1)

در فصل گرما که احتمال مسمومیت غذایی از همیشه بیشترشما را تهدید می کند،بهترین راه برای پیشگیری از این مسمویت ها مصرف همزمان غذا با آبلیمو، ماست و پیاز است

با شروع فصل گرما و با توجه به شیوع بیماری‌های مربوط به این فصل چنانچه به نکات بهداشتی توجه نشود، فرد دچار مسمویت‌های غذایی می شود.

به نقل از باشگاه خبرنگاران، در خصوص جلوگیری از مسمومیت غذایی در فصل گرما گفت: با رعایت بهداشت در مصرف مواد غذایی که یکی از مهمترین عوامل بروز مسمویت‌های گوارشی است، می‌توان از مسمومیت جلوگیری کرد.

وی در ادامه افزود: توجه به تاریخ مصرف مواد غذایی در هنگام خرید و همچنین اطمینان از پاستوریزه بودن محصولات لبنی که می‌تواند به آلودگی‌های میکروبی از طریق انسان آغشته باشد، خود نیز از عوامل مسمومیت در فصل گرما است.

قمی به مصرف برخی از مواد غذایی همراه با آبلیمو، ماست و پیاز اشاره کرد و گفت: به دلیل ترشی موجود در این مواد، رشد میکروب‌ها در دستگاه گوارش کاهش می‌یابد چرا که هر اندازه که مواد غذایی خشک تر باشد، باکتری کم تر رشد می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها، می‌توان از یخچال، فریزر و پختن و جوشاندن مواد غذایی استفاده کرد و همچنین مصرف فست فود توصیه نمی‌شود.

اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.