imagesبرای حفظ آب بدن در طول زمان روزه ،مخصوصا در این ماه که تعريق و از دست دادن آب بدن زیاد است تا جائی که می توانید از خوردن نان در هنگام سحر خودداری کنید ،زیرا باعث عطش بیشترتان می شود

-نوع تغذيه و مصرف مواد غذايي است که مانع گرمازدگي شده و آب بدن فرد را نگه دارد.

به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام،دکتر تيرنگ نيستاني، متخصص تغذيه گفت:  مشکل شايعي که در فصل گرما براي مردم ايجاد مي‌شود، تعريق زياد و از دست دادن آب بدن است و علاوه بر اينکه بدن را دچار کم‌آبي مي‌کند، توان و انرژي افراد براي انجام فعاليتهاي روزانه را کاهش مي‌دهد و مصرف برخي از مواد غذايي موجب عطش مي‌شود که شامل غذاهاي حاوي نمک سديم و چربي بالاست.
وي ادامه داد: يکي از عمده‌ترين مواد غذايي نان است که سديم و نمک بالايي داشته و عطش را زياد مي‌کند، بهترين غذاها، مواد غذايي حاوي فيبر بالا هستند، فيبرها با ذخيره آب و آزاد کردن تدريجي آب در روده بزرگ احساس تشنگي را در فرد کاهش مي‌دهند و ضمن حفظ آب بدن، طراوت و شادابي به همراه دارند.
اين متخصص تغذيه گفت: سيب ميوه بسيار خوبي است که مصرف روزانه آن ضمن اينکه حاوي فيبر است، خاصيت جذب آب بالايي دارد، همچنين مصرف انواع سبزي، ماست در غذا و استفاده از سالاد به همراه غذا، کمک زيادي به حفظ آب بدن مي‌کند.
ضمن اينکه مصرف انواع ميوه بعد از غذا بسيار مطلوب است و براي حفظ آب بدن و جلوگيري از گرمازدگي توصيه مي‌شود.