حسگر پوشیدنی ویژه اختلالات مغزی

پژوهشگران دانشگاه نورث وسترن موفق به تولید نوعی حسگر پوشیدنی برای مبتلایان به سکته مغزی شدند. با کمک این حسگرها می توان این عارضه را در بدن بیماران کنترل و تنظیم کرد.

دانشمندان دانشگاه “نورث وسترن” در حال توسعه حسگرهای پوشیدنی هستند که سبب تسریع در روند بهبودی بیماران مبتلا به سکته مغزی می‌شوند.
ایران اکونومیست –
حسگرهای پوشیدنی برای کمک به مبتلایان به سکته مغزی به نقل از بی‌بی‌سی، این سنسورها قادرند تا پیوسته اطلاعات خود را به پزشکان ارسال کنند.

محققانی که این سیستم را توسعه داده‌اند می‌گویند که این سیستم به پزشکان کمک می‌کند تا با دقت بیشتری بر میزان تاثیرگذاری درمان نظارت داشته باشند.

جزئیات این مطالعه در نشست سالانه “انجمن پیشبرد علوم آمریکا” در تگزاس منتشر شد.

این حسگرها شبیه چسب زخم‌های کوچک هستند که می‌توانند اطلاعات بیماران را به صورت بی‌سیم به تیم پزشکی بیمار ارسال کنند.

این فناوری با قرار دادن سنسورها در بدن می‌تواند مناطقی از ماهیچه‌ها که تحت تاثیر سکته مغزی قرار گرفته است را به طور دقیق مشخص کند و می‌تواند درمان‌هایی را جهت بهبود این مشکل در نظر بگیرد.

چالش اصلی محققان گنجاندن تعداد زیادی از قطعات الکترونیک بر روی یک جسم منعطف کوچک بود که بیمار بتواند به راحتی آن را برای مدت زمان زیادی بپوشد.

“جان راجرز” (John Rogers)مخترع این حسگرها و محقق دانشگاه “نورث وسترن” گفت: این حسگرها نامرئی هستند و بیمارانی که این حسگرها را می‌پوشند، آن را احساس نمی‌کنند.

ایران اکونومیست