stress

مردان، پس از کار روزانه استرس‌آور، وقتی به خانه برمی‌گردند معمولا استراحت می‌کنند اما زنان، پس از انجام دادن هما‌ن مشاغل و بازگشت به خانه‌‌، استراحت نمی‌کنند.این استرس‌های ناشی از شیفت دوم کار روزانه است که بسیاری از زنان را از لحاظ عاطفی و جسمانی به زانو درمی‌آورد

تحقیقات گذشته نشان داده است که استرس ممکن است سلامت قلب را تحت تاثیر قرار دهد. یک مطالعه جدید ادعا می کند که اثرات استرس روانی بر قلب ممکن است در زنان و مردان متفاوت است.

یک تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر زینب صمد، دستیار پروفسور پزشکی در مرکز پزشکی دانشگاه دوک در دورهام، NC، یافته های خود را در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر کرده است و نشان داده است کاهش جریان خون به قلب به عنوان یک نتیجه از انسداد در عروق در زنان در معرض استرس بیش از مردان است. شکل گیری اولیه لخته شدن خون  در زنان نیز ریسک بالاتری در تجمع پلاکتی در بر خواهد داشت.

استرس روانی، احساسات منفی در زنان نسبت به مردان هنگام قرارگیری استرس بیشتر است و ارتباط بین استرس روانی و بیماری های قلبی عروقی در زنان بیشتر از مردان اشت.

نتایج مطالعات نشان می دهند بدن زنان هنگام برخورد با استرس واکنش های متفاوت تری را نشان می دهد از این رو خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی نیز در آن ها بیشتر است.

یک مطالعه اخیر که در مجله قلب اروپا منتشرشده است نشان می دهد که افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی یا سایر حوادث قلبی عروقی در 2 ساعت بعد از یک فوران خشم افزایش می یابد.