مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
5566_447
این دسر که ماده اصلیش توت فرنگی ست از معروف ترین و لذیذترین دسر های کشور ترکیه است که در این مطلب شما را به تهیه آن دعوت می کنیم.

 ملحبی یک دسر میوه ای ترکیه ای است که در عین خوشمزه بودن بسیار کم کالری ست.
مواد لازم:
توت فرنگی: 250-300 گرم
شیر: یک لیتر
آرد برنج: 6قاشق غذا خوری
شکر: یک پیمانه
ملحبی توت فرنگی ,دسر ترکیه ای بسیار لذیذ!
طرز تهیه:
توت فرنگی ها را بعد از شستن به شکل دلخواه برش میزنیم و نصف شکر را روی آن میریزیم  و اجازه میدهیم نیم ساعت بماند تا توت فرنگی آب بیندازد.
آرد برنج را درون قابلمه طبخ الک کرده و مابقی شکر را به آن اضافه میکنیم اکنون یک لیوان از شیر را اضافه میکنیم خوب بهم میزینیم تا گلوله های شیر باز شوند.
ملحبی را با قاشق چوبی انقدر بهم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد.سپس آب توت فرنگی را افزوده و بهم میزنیم تا خوب مخلوط شود و در انتها توت فرنگی را اضافه میکنیم و آرام آرام بهم میزنیم تا خیلی له نشوند  بعد ازینکه جوش آمد خاموش میکنیم و یک دقیقه در حالت خاموش بهم میزنیم.
حالا ملحبی را درون ظرف سرو های تک نفره میریزیم و اجازه میدهیم در دمای اتاق خنک شود سپس به مدت 6الی 12 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود.
در نهایت دسر ملحبی را با توت فرنگی , سس توت فرنگی و خلال پسته تزیین میکنیم.
نکته:اگر عجله کنید و دسر را داغ در یخچال بگذارید روی دسرتان ترک میخورد.
همچنین توت فرنگی را بصورت پوره نیز میتوانید استفاده کنید.
5 1000
ارسال شده در 25 مهر 1393 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x