دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
5566_447
این دسر که ماده اصلیش توت فرنگی ست از معروف ترین و لذیذترین دسر های کشور ترکیه است که در این مطلب شما را به تهیه آن دعوت می کنیم.

 ملحبی یک دسر میوه ای ترکیه ای است که در عین خوشمزه بودن بسیار کم کالری ست.
مواد لازم:
توت فرنگی: 250-300 گرم
شیر: یک لیتر
آرد برنج: 6قاشق غذا خوری
شکر: یک پیمانه
ملحبی توت فرنگی ,دسر ترکیه ای بسیار لذیذ!
طرز تهیه:
توت فرنگی ها را بعد از شستن به شکل دلخواه برش میزنیم و نصف شکر را روی آن میریزیم  و اجازه میدهیم نیم ساعت بماند تا توت فرنگی آب بیندازد.
آرد برنج را درون قابلمه طبخ الک کرده و مابقی شکر را به آن اضافه میکنیم اکنون یک لیوان از شیر را اضافه میکنیم خوب بهم میزینیم تا گلوله های شیر باز شوند.
ملحبی را با قاشق چوبی انقدر بهم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد.سپس آب توت فرنگی را افزوده و بهم میزنیم تا خوب مخلوط شود و در انتها توت فرنگی را اضافه میکنیم و آرام آرام بهم میزنیم تا خیلی له نشوند  بعد ازینکه جوش آمد خاموش میکنیم و یک دقیقه در حالت خاموش بهم میزنیم.
حالا ملحبی را درون ظرف سرو های تک نفره میریزیم و اجازه میدهیم در دمای اتاق خنک شود سپس به مدت 6الی 12 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود.
در نهایت دسر ملحبی را با توت فرنگی , سس توت فرنگی و خلال پسته تزیین میکنیم.
نکته:اگر عجله کنید و دسر را داغ در یخچال بگذارید روی دسرتان ترک میخورد.
همچنین توت فرنگی را بصورت پوره نیز میتوانید استفاده کنید.
5 1000
ارسال شده در 25 مهر 1393 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • درباره اسهال موسمی در سنین پایین
  • اثر بخشی جیوه استفاده شده در پر کردن دندان در محیط زیست
  • دلایل افزایش تعداد ویزیت بیماران در مطب پزشکان
  • علت گاز زیاد
  • خوردن گردو به این دلایل
  • ماده غذایی که شکر آنها مقدارش خیلی زیاد است
  • چگونه از عناب دمنوش درست کنیم
  • بهترین راهکارها برای عبور از دعواهای زن و شوهری
  • محبوبترین ها

  • چرا چند سال بعد از ازدواج مشکلات خود را نشان می‌دهند؟
  • چطوری زن پرجذبه ای باشیم؟
  • نحوه رفتار با افراد مبتلا به اسکیزوفرنی
  • معنا و مفاهیم فقدان در روانشناسی
  • 50 نکته برای تقویت اراده و ایجاد انگیزه
  • چگونه وابستگی کودکان را کاهش دهیم؟
  • سلامت روان با مصرف ویتامین‌های گروه BوC
  • کودکان مبتلا به هراس چه مشخصه هایی دارند؟
  • رپورتاژ

  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • لیپوماتیک بهتر است یا سایر روش های لیپوساکشن
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x