مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت

heart-disease

غذاهایی که در روغن طبخ می شوند معمولا کالری فراوانی دارند  بر اساس تحقیقات قبلی استفاده زیاد از این نوع غذاها سبب بیماری می شوند مثلا  بیماریهای قلبی از قبیل: بالا رفتن فشار خون، بالا رفتن کلسترول و اضافه وزن می شود. تا کنون در باره  تاثیر غذای سرخ شده بر امراض قلبی تحقیقات تکمیلی انجام نشده است
به همین جهت محققین سعی کردند تاثیر غذای سرخ شده در روغن زیتون و آفتابگردان را در ابتلا به بیماریهای قلبی مجدداً بررسی کنند. در این بررسی محققین مطالعه خود را در کشور اسپانیا که جزو کشورهای مدیترانه ای  است شروع کردند. مردم این کشور از روغن زیتون و آفتابگردان به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می کنند و بر خلاف خیلی از کشورها از روغن چندین بار استفاده نمی کنند.
در این راستا بیش از 40 هزار نفر بین 26 تا 69  سال در طی 11 سال از نظر روش پخت مواد غذایی به صورت سرخ کردنی ، داغ کردن و یا غیره مورد بررسی قرار گرفتند.  در شروع مطالعه هیچ یک از افراد شرکت کننده به بیماری قلبی مبتلا نبودند. افراد مورد بررسی بر طبق میزان مصرف غذای سرخ شده به چهار گروه از کمترین میزان مصرف تا بیشترین میزان مصرف تقسیم شدند. در طول پیگیری 606 نفر از شرکت کنندگان به بیماری قلبی مبتلا شدند و 1134 نفر نیز فوت شدند.
نتایج این مطالعه نشان داد که در کشورهایی که غذای سرخ شده معمولترین غذای افراد است و از روغن زیتون و آفتابگردان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود ریسک ابتلا به بیماری قلبی و مرگ بالا نمی باشد در نتیجه نمی توان مصرف غذای سرخ شده در روغن زیتون و آفتابگردان را با بیماری قلبی در ارتباط دانست.
نکته عملی: نتایج این مطالعه نشان داده که غذای سرخ شده نمی تواند به تنهایی برای قلب مضر باشد ولی به این معنا نمی باشد که مصرف مکرر غذای سرخ شده را نیز تائید کند، چرا که افراد مورد مطالعه به طور معمول از رژیم غذایی مدیترانه ای استفاده می کردند و در صورت استفاده از غذای سرخ شده، از روغن زیتون و یا آفتابگردان بهره می بردند. لازم به ذکر است که میزان مضر بودن غذای سرخ شده به نوع روغن و تعداد استفاده از روغن بستگی دارد.

منبع-yourdoctor

5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1393 توسط با موضوع تغذیه
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x