کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

heart-disease

غذاهایی که در روغن طبخ می شوند معمولا کالری فراوانی دارند  بر اساس تحقیقات قبلی استفاده زیاد از این نوع غذاها سبب بیماری می شوند مثلا  بیماریهای قلبی از قبیل: بالا رفتن فشار خون، بالا رفتن کلسترول و اضافه وزن می شود. تا کنون در باره  تاثیر غذای سرخ شده بر امراض قلبی تحقیقات تکمیلی انجام نشده است
به همین جهت محققین سعی کردند تاثیر غذای سرخ شده در روغن زیتون و آفتابگردان را در ابتلا به بیماریهای قلبی مجدداً بررسی کنند. در این بررسی محققین مطالعه خود را در کشور اسپانیا که جزو کشورهای مدیترانه ای  است شروع کردند. مردم این کشور از روغن زیتون و آفتابگردان به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده می کنند و بر خلاف خیلی از کشورها از روغن چندین بار استفاده نمی کنند.
در این راستا بیش از 40 هزار نفر بین 26 تا 69  سال در طی 11 سال از نظر روش پخت مواد غذایی به صورت سرخ کردنی ، داغ کردن و یا غیره مورد بررسی قرار گرفتند.  در شروع مطالعه هیچ یک از افراد شرکت کننده به بیماری قلبی مبتلا نبودند. افراد مورد بررسی بر طبق میزان مصرف غذای سرخ شده به چهار گروه از کمترین میزان مصرف تا بیشترین میزان مصرف تقسیم شدند. در طول پیگیری 606 نفر از شرکت کنندگان به بیماری قلبی مبتلا شدند و 1134 نفر نیز فوت شدند.
نتایج این مطالعه نشان داد که در کشورهایی که غذای سرخ شده معمولترین غذای افراد است و از روغن زیتون و آفتابگردان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود ریسک ابتلا به بیماری قلبی و مرگ بالا نمی باشد در نتیجه نمی توان مصرف غذای سرخ شده در روغن زیتون و آفتابگردان را با بیماری قلبی در ارتباط دانست.
نکته عملی: نتایج این مطالعه نشان داده که غذای سرخ شده نمی تواند به تنهایی برای قلب مضر باشد ولی به این معنا نمی باشد که مصرف مکرر غذای سرخ شده را نیز تائید کند، چرا که افراد مورد مطالعه به طور معمول از رژیم غذایی مدیترانه ای استفاده می کردند و در صورت استفاده از غذای سرخ شده، از روغن زیتون و یا آفتابگردان بهره می بردند. لازم به ذکر است که میزان مضر بودن غذای سرخ شده به نوع روغن و تعداد استفاده از روغن بستگی دارد.

منبع-yourdoctor

5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1393 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x