آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
طریقه درست شستن سبزی ضد عفونی کردن سبزیها شیه سیتن میوه انگل زدایی میوه
میوه‌ها وسبزی‌ها شامل خوراکی هایی هستند که می‌توانند با وارد کردن انواع میکرب‌ها و انگل‌ها سبب پیداش بیماریها شوند  . خوب شستم میوه ها و سبزی ها می‌تواند از ورود  این بیماری‌ها جلوگیری کند.

آلودگی میكروبی سبزی‌ها و میوه‌هایی كه به صورت پخته مصرف می‌شوند، معمولا” در حین پختن از بین می‌روند، ولی به طور كلی سبزی‌ها و میوه‌ها چه به صورت پخته و چه به صورت خام باید ضد عفونی شوند.

برای شستشوی مناسب سبزی‌ها به روش زیر عمل كنید:

 1-ابتدا باید سبزی‌ها را پاك كرده با آب بشویید تا به خوبی گل و لای و مواد اضافی آن از بین برود.

 2-برای از بین بردن تخم انگل‌ها باید ظرف را از آب پر كرد و برای هر لیتر آب (4 لیوان) 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی در ظرف ریخت و با دست هم زد تا كف كند، سپس تمام سبزی‌ها را در كفاب قرار داده و بعد از 5 دقیقه باید سبزی‌ها را از ظرف خارج كرد و با آب سالم شست (سبزی یا میوه را از روی آب جمع كنید. بعد آب ظروف را خالی كرده خوب ظرف را بشویید تا تمام تخم انگل‌هایی كه ته ظرف جمع شده اند شسته شوند).

3-برای از بین بردن میكروب‌ها، باید سبزی‌هایی را كه در مرحله قبلی با مایع ظرفشویی شسته شده اند در مایع ضد عفونی كننده ریخت؛ برای این كار باید در یك ظرف با 10 لیتر آب، یك قاشق چایخوری “پركلرین” را حل كرد و سبزی‌ها را به مدت 5 دقیقه در آن ریخت.

4- پس از ضد عفونی شدن باید سبزی‌ها را با آب سالم به خوبی چند بار شست.

5-سبزی را در دستمال تمیزی بریزید تا آب آن كاملا” گرفته شود، بعد در یك دستمال یا كیسه خشك بریزید و در یك نایلون تمیز در یخچال نگهداری كنید. استفاده از یك قابلمه فلزی در دار نیز در نگهداری سبزی بسیار مناسب است.

 

منبع: daneshju.ir
5 1000
ارسال شده در 26 دی 1393 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • خوراک جگر آلبانیایی
  • روش های ساده برای خرید مواد غذایی مفید برای کودکان
  • شنا و وسایل موردنیاز برای این تفریح تابستانه
  • رفع بیماری های صعب العلاج با سویا
  • مضرترین غذاهایی که در هر آشپرخانه ای وجود دارد!!
  • بررسی تاثیرات مخرب آلودگی صوتی بر مناطق حفاظت شده
  • ویتامین C و این همه فواید بی شمار برای سلامت انسان!
  • عکس هایی از میوه پاپایا و خواص آن
  • محبوبترین ها

  • گلابی و خواص درمانی آن
  • مواد غذایی تاثیرگذار بر دفع مواد زاید از بدن
  • چرا خوردن میوه روزانه انسان را سالم نگه میدارد؟
  • قارچ و فواید آن
  • 6 فایده آب نارگیل برای پوست و مو
  • هشدار! قبل از مصرف توت فرنگی آنرا بدقت ضدعفونی کنید
  • معجزه آب کرفس چیست؟
  • آشنایی با فواید بی نظیر فلفل هندی برای سلامت بدن
  • رپورتاژ

  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x