EatToBeatDepression_SamiG

اگر مایلید افسردگی تان را کنترل و یا از بین ببرید به این توصیه های تغذیه ای دقت کنید و آان را به کار گیرید.

نحوه تغذیه در بروز و کنترل افسردگی بسیار مؤثر است.
به بیماران مبتلا به افسردگی توصیه  می‌شود مواد غذایی حاوی پروتئین و کلسیم کافی مانند لبنیات مصرف کنند، زیرا  استرس‌های روانی موجب افت سطح نیتروژن و کلسیم خون می‌شود. بهتر است این  بیماران در دوره درمان دارویی، پنیرهای محلی کهنه، جگر مرغ، سوسیس و کالباس  یا ماهی دودی مصرف نکنند و به جای آن مصرف ماهی و گردو را به دلیل داشتن  اسیدهای چرب امگا ٣ افزایش دهند.

همچنین دریافت مقادیر کافی ویتامین D از  آفتاب و منابع غذایی آن همچون زرده تخم مرغ موجب  کاهش ابتلا به افسردگی  می‌شود. از آنجا که مصرف کافئین، با یک فنجان قهوه یا چای فرد را با نشاط و  سرزنده می‌کند، بهتر است هر از چند گاهی نوشیده شود، ولی چای و قهوه ممکن  است  فرد مبتلا به افسردگی  را تحریک پذیر و عصبی کند.

پایگاه خبری  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی