دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
طرز تهیه صبحانه مغذی صبحانه پر انرژی آموزش قیسوای گردو و خرما آموزش صبحانه
زمانی که در صبحانه خرما و گردو باشد آن کاملترین صبحانه است چون این دو به انسان انرژی می دهد و باعث می شود در تمام طول روز پر انرژی باشد آموزش ما هم  یک صبحانه کامل است که در ان از خرما و گردو استفاده شده است در ادامه شیوه درست کردن آن را یاد بگیرید

صبحانه ای که در آن خرما باشد یعنی دیگر خیالتان از گرسنه بودن و هشدارهای مغز و قارو قور شکم راحت است. خرما و گردو دست به دست هم می‌دهند تا یک صبحانه مقوی و مفید باشد . صبحانه ای که به درد دانشجویان می‌خوردتا سرجلسه امتحان با آرامش  و قدرت به سوال‌ها پاسخ بدهند.

 

مواد لازم برای یک نفر

  • 6 عدد خرمای بدون هسته
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 2 ق‌س گردوی‌خردشده
  • 1 ق‌س کره
  • 1 ق‌س شیر
  • 1 ق‌چ دارچین
  • مقداری پودر پسته یا خلال بادام

طرز تهیه:

1. داخل خرماهای بدون هسته را با پودر پسته و خلال بادام (یا یک تکه گردو) پر کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

2. ظرف مورد نظر را با کره چرب کنید. خرماها را کف ظرف بچینید. ظرف را به مدت پنج دقیقه در فر بگذارید (طبقه وسط) تا خرماها نرم شوند.

3. تخم‌مرغ را با چنگال بزنید. شیر و دارچین را اضافه کرده ،خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن گردوی خردشده است.

4. ظرف را از فر بیرون آورده، مایه تخم‌مرغ را روی خرماهای نرم‌شده بریزید و بعد دوباره ظرف را در طبقه وسط به مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا مواد خوب خودشان را بگیرند.

5. بعد از سفت شدن تخم‌‌مرغ؛ ظرف را از فر بیرون آورده و با پودر پسته، دارچین و خلال بادام تزئین کنید. این صبحانه را با نان سنتی و شیر یا شیرقهوه سرو کنید.

نکته:

خرما‌ را قبل از اینکه درون فر قرار دهید ، ده دقیقه درون کاسه آب ولرم بگذارید تا پوستش کنده شود اینطوری ظرف صبحانه‌تان زیباتر می‌شود.

نکته:

گردو را به هیچ وجه در روغن و روی حرارت زیاد تفت ندهید. گردوی سوخته به درد صبحانه نمی‌خورد.

منبع : مجله سیب سبز

5 1000
ارسال شده در 16 مرداد 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x