fosfor

اینجا هزاران نفر تونستن به وزن ایده آل برسند

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

 گوشت های گاو و گوسفند ، ماکیان و ماهی که غنی از پروتئین هستند دارای فسفر زیادی می باشند. میزان متوسط فسفر در خون 3 تا 4 میلی گرم در 100 میلی لیتر است. ویتامینD به جذب فسفر همانند کلسیم کمک می کند. سالمندان و بانوان یائسه متوجه باشید که شما نیاز بیشتری به فسفر دارید تا مبتلا به پوکی استخوان نشوید.



–              فسفر مقوي اعصاب است.

–              كمبود فسفر باعث پوكي استخوان و راشيتيسم مي‎شود.

–              كمبود فسفر ترس، بي‎خوابي و تشنج را افزايش مي‎دهد.

–              كساني كه كار فكري بيش از حد دارند، بايد غذاهاي فسفردار بيشتر استفاده كنند.

–              براي عملكرد فسفر، ويتامين D و كلسيم لازم است البته مقدار كلسيم بايد دو برابر فسفر باشد.

–              فسفر، دردهاي حاصله از آرتروز را تخفيف مي‎دهد.

–         به تقويت لثه‎ها كمك مي‎كند.

–         تنظيم كننده عملكرد قلب است.

–         براي عملكرد كليه‎ها، فسفر يكي از ضروريات است.

–         كمبود فسفر باعث پيوره و چرك دندان مي‎گردد.

–         استفاده بيش از حد آهن، آلومينيم و منيزيم باعث كم شدن فسفر مي‎گردد.

–         يكي از عملكردهاي ديگر فسفر، ذخيره انرژي در بدن است كه در هنگام نياز سلول‎ها در اختيار آن‎ها قرار مي‎دهد.

–    فسفر، در ساختمان اسيدنوكلئيك (RNA , DNA) شركت مي‎كند همين اسيد نوكلئيك‎ها هستند كه اعمال حياتي سلول را زيرنظر داشته در مرحله تقسيم و تكثير سلول‎ها و انتقال توارث دخالت مي‎نمايند.

–         فسفر، روند بهبودي شكستگي استخوان را سريع مي‎كند و نمي‎گذارد كلسيم از طريق زخم به هدر رود.

–     در اين موادغذايي فسفر موجود مي‎باشد: شير، پنير، تخم‎مرغ، گوشت، ماهي، جوانه گندم، تخمه آفتاب‎گردان، سويا، زردآلو، جعفري، جو، گوجه‎فرنگي، جگر، عدس، مويز، انگور، كيوي، خربزه، تمشك، توت‎فرنگي، يونجه، كلم، هويج، قارچ، ذرت، سيب‎زميني، كاكائو، بادام، بادام زميني، گردو، مغزگاو، جگر گوساله، ميگو، زردچوبه، مارچوبه، نارگيل، كرفس، تربچه، ليمو، كاهو، فندق، شلغم، باقلا، لوبيا سبز، نخود، برنج سبوس‎دار، پسته، مخمر آبجو، گوشت اردك، شير بز، ميخك، فلفل سبز، تخم كدو، فلفل سياه و روغن ماهي ساردين.

–     هنگامي كه غذاي گوشتي حاوي استخوان مي‎پزيد، يك قاشق سركه سيب در آن بريزيد تا كاملاً كلسيم استخوان را گرفته و داخل آب گوشت شود.