768294_157

این غذای سنتی مکزیکی که به همراه سس مخصوص به خود باید سرو شود را در این مطلب برایتان آورده ایم می خواهیم با روش تهیه این غذای امریکایی آشنا شوید البته اگر با غذاهای گوشتی تند مشکلی ندارید

با پول یک پیتزا لاغر شو

به کمک این کلینیک تخصصی می تونید بیش از ۷ کیلو در یک دوره (۲۱روزه) وزن کم کنید و به اندام ایده آل خودتون برسید.
پشتیبانی و مشاور رایگان
کاهش وزن تضمینی بدون بازگشت

 انواع گوشت‌های مزه‌دار شده با سس چیلی که روی باربیکیو کباب می‌شوند، یک بشقاب غذای مکزیکی را تشکیل می‌دهند.

Mexican Mixed Grill یک بشقاب غذای مکزیکی تند با چندین نوع کباب مختلف است؛ سوسیس،مرغ و گوشت گوساله. هر کدام از این مواد را می‮توانید کم یا زیاد کنید. آماده کردن این غذا حداقل 1 ساعت زمان می‮برد. برای پختن آن نیاز به گریل کردن دارید.برای درست کردن این غذا نیاز به سس چیلی دارید. اگر اهل غذاهای تند هستید غذای چیلی آمریکایی را از دست ندهید.

مقدار مواد مغذی این غذا برای هر نفربه شرح زیر است: کالری 396 گرم، کالری موجود در چربی 57 درصد، پروتئین 33 گرم، چربی 25 گرم، چربی اشباع شده 9 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر 1.1 گرم، سدیم 901 میلی گرم، کلسترول 113 میلی گرم.

مواد لازم:

  • 450 گرم سوسیس مرغوب گوشت
  • 450 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان
  • 450 گرم گوشت بدون استخوان سردست گوساله
  • 450 گرم گوشت راسته گوساله
  • 200 گرم پیازچه
  • 200 گرم فلفل چیلی
  • ⅓ پیمانه سس پرتقال
  • ½ پیمانه سس فلفل قرمز چیلی
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چای‎خوری مخلوط ادویه‎های مختلف
  • 1 قاشق چای‎خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

1.چربی گوشت بدون استخوان سردست را جدا کرده و با ضخامت نیم سانتیمتر برش می‮زنیم.

2.ران‮های مرغ را به همراه گوشت سردست گوساله و همچنین راسته گوساله با آب شستشو می‮دهیم و با حوله کاغذی خشک می‮کنیم.

3. گوشت راسته را از پهنا و در تکه‌هایی با ضخامت نیم سانتیمتر برش می‮زنیم. اگر ضخامت هر کدام از برش‮های گوشت بیش از نیم سانتیمتر است آن را با سلفون پوشانده و با هاونگ یا گوشت کوب به آرامی می‮کوبیم تا ضخامتش به نیم سانت برسد.

4. داخل یک تابه لبه‮‌دار، مرغ را به صورت لایه لایه در سس پرتقال خوابانده و کاملا با آن می‮پوشانیم. برش‮های گوشت سردست را در در یک تابه لبه‮‌دار دیگر به صورت لایه لایه با سس فلفل قرمز چیلی پوشانده، روی ظرف را می‮پوشانیم و حداقل 03 دقیقه تا 1 شبانه روز در یخچال نگه می‮داریم.

5. کمی قبل از گریل کردن، دو طرف برش‮های گوشت راسته را به نمک و فلفل آغشته می‮کنیم.

6. پیازچه‮‌ها را با آب شسته و تمیز کرده و خرد می‮کنیم.

7. پیازجه و فلفل‮ چیلی را در کاسه‮‌ای پهن با روغن مخلوط می‮کنیم.

8. پیازچه‮‌ها را همراه با فلفل چیلی و سوسیس روی باربیکیو کباب می‮کنیم تا پیازچه‮‌ها و فلفل‮ چیلی به خوبی قهوه‮‌ای رنگ شده و سوسیس‮ها کاملا مغز پخت شوند (درب گریل گازی را بسته نگه می‮داریم، زمان مناسب پخت برای هر کدام: 2 تا 3 دقیقه برای پیازچه‮ و 5 تا 8 دقیقه برای فلفل و سوسیس‮‌ها).

9. سپس آنها را به یک دیس یا سینی بزرگ انتقال می‮دهیم.

10. برش‮های گوشت راسته، سردست و مرغ را روی صفحه گریل خوابانده (درب گریل گازی را بسته نگه می‮داریم) 5 تا 8 دقیقه نگه می‮داریم تا رنگ صورتی مرکز گوشت مرغ و سردست از بین رفته و گوشت راسته نیز طبق ذائقه شما کباب شود. (برای امتحان برش می‮زنیم).

11. برش‮های گوشت را همراه با سبزیجات و سوسیس‮ها بر روی سینی چیده و در صورت لزوم نمک و فلفل را اضافه می‮کنیم.

وب سایت پارسه گرد