این روزها گیاه خواری طرفداران بسیاری پیدا کرده است و افراد زیادی به این رژیم غذایی روی آورده اند. رژیم گیاه خواری مدل های گوناگونی دارد و افراد با توجه به رژیمی که انتخاب کرده اند، غذا مصرف می کنند. ما در اینجا طرز تهیه پاستای گیاهی خوشمزه ای را به شما  معرفی می کنیم که مناسب بیشتر رژیم های غذایی گیاه خواران است. اگر شما گیاه خوار هم نیستید، میتوانید این پاستا را بپزید و از خوردن آن لذت ببریم.

پاستا یا اسپاگتی پیاز یک غذای گیاهی فوق العاده است که بسیار سریع آماده می شود . با ما همراه شوید تا طرز تهیه پاستا پیاز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پاستا پیاز

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده : 4 عدد
سیر له شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده : 1 قوطی  ( 400 گرم )
نمک : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده : ½ قاشق چایخوری
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
آب : ¼ پیمانه
پاستا : 500 گرم

مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه

طرز تهیه پاستا پیاز

روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به پخت ادامه دهید.
رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده ،نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.
پاستا را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
سس را به پاستای گرم اضافه کنید.
اگردوست داشته باشید می توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.

منبع: سیمرغ