لواشک های ترش و خوشمزه یکی از تنقلات مورد علاقه خانم هاست اما خرید لواشک های غیر بهداشتی و به اصطلاح دستی از دست فروشان به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی باعث شیوع بیماری هایی همچون وبا می شود.

اینجا هزاران نفر تونستن به وزن ایده آل برسند

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از لواشک‌های غیربهداشتی‌ و خانگی‌ باعث بروز بیماری‌های غیر‌واگیر مانند فشار خون و قلب و عروق در بین کودکان می‌شود.
لواشک و آلوچه خانگی نخورید / لواشک‌های خانگی عامل انتقال وبا و بروز بیماری‌های روده‌ای در کودکانمحمدحسین‌ عزیزی‌ رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: لواشک و آلوچه‌ اگر به صورت صنعتی‌ و کارخانه‌ای تولید شده باشد‌ دارای یک پروانه‌ و مجوز از سازمان غذا و دارو و ارگان‌های مربوطه‌ بوده‌ و تحت نظارت و کنترل‌ قرار دارد‌ و از نظر سطح کیفی‌ این محصولات‌ دارای یک استانداردهای بهداشتی‌ است.

وی بیان کرد: لواشک و آلوچه‌هایی که به صورت خانگی‌ و غیرکارخانه‌ای درست می‌شود ممکن است غیربهداشتی‌ بوده، همچنین رنگ و اسانس‌های غیرمجاز‌ استفاده کنند و همین مسئله باعث بروز‌ بیماری‌های غیرواگیر‌ مختلفی‌ می‌شود.

عزیزی عنوان کرد: لواشک‌های خانگی‌ و غیرکارخانه‌ای ممکن است در محیط‌هایی کاملاً غیربهداشتی‌ تولید شود و افزودنی‌های غیرمجاز‌ برای تولید آن مصرف کنند و همین مسئله سلامت مردم و بخصوص کودکان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی تأکید کرد: در آلوچه به دلیل داشتن آب ممکن است در هنگام مصرف آب مورد استفاده بهداشتی‌ نباشد و همین مسئله سبب شده تا میکروب مواد از این طریق منتقل شود و باعث ایجاد مشکلاتی در بین فرزندان شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: در برخی از موارد برای تهیه لواشک‌ از نمک زیادی در آن استفاده می‌کنند که این عامل باعث بروز افزایش فشار خون در دراز مدت‌ و بیماری‌های قلبی و عروقی‌ می‌شود.

وی گفت: لواشک و آلوچه غیربهداشتی‌ باعث بروز‌ بیماری‌هایی مانند اسهال‌، اسهال خونی، میکروبی‌ و مشکلات روده‌ای می‌شود و این مسئله سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

منبع/باشگاه خبرنگاران جوان