index

قبلا برایتان فواید و خواص ویتامین  ای را بررسی کرده بودیم هم اکنون میخواهیم خواص ضدسرانی انرا برایتان بازگوکنیم، ویتامین E در پيشگيري از سرطانهاي پروستات و مثانه نقش بسزایی برای بدن  دارد

با پول یک پیتزا لاغر شو

به کمک این کلینیک تخصصی می تونید بیش از ۷ کیلو در یک دوره (۲۱روزه) وزن کم کنید و به اندام ایده آل خودتون برسید.
پشتیبانی و مشاور رایگان
کاهش وزن تضمینی بدون بازگشت

فواید ویتامین E:پژوهشگران آمريكايي در Houston مطالعه جالبي را بر روي يك هزار نفر به عمل آورده اند كه نشانگرویتامین E در پيشگيري سرطان مثانه است. به عبارت ديگر افرادي كه به اندازه لازم و كافي ویتامین E به همراه رژيم غذايي دريافت ميكردند 50 درصد كمتر از ديگران در معرض بروز سرطان مثانه قرار داشتند كه رقمي است چشمگير و قابل توجه. قبلا پژوهشگران و دانشمندان اميدوار بودند كه  مصرف کافی ویتامین E بتواند از بروز بيماريهاي قلبي جلوگيري كند ولي متاسفانه مطالعات علمي اين پيش بيني را رد كردند.

در عين حال نقش ویتامین E در پيشگيري سرطانهاي پروستات و مثانه در يكي دو دهه گذشته پيشنهاد گرديده و كم و بيش ثابت شده ولي براي جمع گيري نتايج هنوز به مطالعات دقيق تر نياز است.
ویتامین E ويتاميني آنتي اكسيدان است و با اين عمل خود نميگذارد راديكال هاي آزاد موجود در بدن كه از سوخت و ساز مواد غذايي و يا حضور سموم در بدن به وجود مي آيند بر روي سلولها و بافت هاي بدن، مخصوصا DNA اثر نامطلوب بگذارند و بيماريهايي مثل سرطان را به وجود آورند.

ویتامین E  در مواد خوراكي مانند اسفناج، روغن هاي گياهي، زيتون، اكثر سبزيجات سبز تيره دانه هاي روغني مانند پسته و فندق و گردو و بادام و تخم آفتابگردان و غيره وجود دارد. دو نوع ويتامين E در طبيعت وجود دارد.

در اين مطالعه اخيرا نوع آلفاتوكوفرول كه فقط از طريق غذا و به طور طبيعي به بدن ميرسد نقش مهم پيشگيري كننده سرطان مثانه را داشته است و نوع گاما توكوفرول كه در حقيقت نوع مصنوعي(قرص و كپسول ویتامین E است تقريبا بي اثر بوده است. به عبارت ديگر ويتامين E بايد از طريق رژيم غذايي و به طور طبيعي به بدن برسد تا در پيشگيري سرطان مثانه موثر واقع گردد(در آمريكا هر ساله حدود 12500 نفر به اين سرطان دچار ميشوند.)

مطالعات علمي نشان ميدهد كه ویتامین E به همراه سلينيوم كه ماده معدني و آنتي اكسيداني بسيار قوي است موثرتر بوده و ميتواند از بسياري از بيماريهاي مزمن جلوگيري كند و اين تركيب حدود 400 ميلي گرم ويتامين E و يكصد ميليگرم سلينيوم در روز است.

ویتامین E ويتامين محلول در چربي است وخوردن ویتامین E مصنوعي آن هم خودسرانه و بدون مشورت پزشك و يا متخصص تغذيه كاريست خطرناك زيرا زياده روي مصرف آن موجب بسياري از ناهنجاريها ميگردد.

بهترين نسخه غذايي برای تامین ویتامین E و سلينيوم بدن و در نتيجه پيشگيري سرطان و بيماري قند و بيماريهاي قلب مصرف سالاد و سبزي به همراه مقداري مغز گردو يا بادام و پسته و همچنين روغن زيتون و سركه است كه سالمترين و باارزش ترين غذا ميباشد.