parkinson

پژوهشگران  کالج اموری آمریکا در تحقیقی که  در شماره جدید نشریه بیماری پارکینسون اعلام کردند با بکارگیری از یکی از داروهای ضد التهابی جدید که در  دوره آزمایشی است و ایکس پرو 1595 نامیده شده است موفق شده اند از  خرابی سلول های عصبی ، نورون ها، در بیماری پارکینسون جلوگیری کنند.

دکتر مالو تانسی و همکارانش اعلام کردند این دارو به صورت تزریق زیر جلدی به بدن وارد می شود و در مراحل اولیه ابتلا به بیماری پارکینسون ، کاربرد دارد.

دانشمندان می گویند احتمالا التهاب ، نقشی مهم در ابتدای بیماری پارکینسون ایفا می کند و می توان با مهار این روند ، از تخریب نورون ها جلوگیری و بیماری را تا حد زیادی ،کنترل و مهار کرد.

محققان می گویند این دارو قادر است از تخریب سلول های تولید کننده دوپامین جلوگیری کند .

پزشکان امیدوارند این روش ، در مهار بیماری مهلک پارکینسون، موثر باشد.

بیماری پارکینسون یا PD) برای اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکترجیمز پارکینسون  توصیف شد او نام این بیماری را “فلج‌لرزان” نامید که امروزه آن را تحت عنوان بیماری پارکینسون می‌شناسند.

بیماری پارکینسون یک بیماری دستگاه عصبی مرکزی در بزرگسالان مسن تر که مشخصه آن سفتی عضلانی پیشرونده تدریجی ، لرزش و از دست رفتن مهارت های حرکتی است .

این اختلال هنگامی رخ می دهد که نواحی خاصی از مغز توانایی خود در تولید دوپامین (یکی از ناقلین عصبی در مغز) را از دست می دهند.

بعد از آلزایمر، پارکینسون شایع‌ترین بیماری مخرب اعصاب به حساب می‌آید پارکینسون بیماری مزمن و پیشرونده‌ای است که در آن سلولهای ترشح‌کننده دوپامین در جسم سیاه در مغز می‌میرند و در فقدان دوپامین حرکات بدن نامنظم می شود.

پارکینسون بر اساس دو علامت یا بیشتر از چهار علامت اصلی بیماری مشخص می شود.

ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت ، کندی حرکات ، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل این چهار علامت اصلی را تشکیل می‌دهند.
منبع-http://www.iribnews.ir