143619_614

مواد تند بعد از تصفیه وارد مثانه و کلیه می‌شوند و به مقدار زیاد به بافت لطمه می زنند.همچنین ثابت شده است مصرف ادویه‌جات بسیار تند بیشتر از هفته‌ای 3-2 بار پرزهای چشایی را از بین برده و به مرور زمان مزه غذاها درست حس نمی‌شود.

جوانی، سنی است که فرد خود را در اوج قدرت، سلامت و شادابی احساس می‌کند و بنابراین تغذیه‌ایی که این احساسات خوشایند را در وی تقویت کند را مورد استفاده قرار می‌دهد.

دکتر غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی اسلامی، گفت: معمولا یک جوان سرشار از شور و شوق زندگی است و اهمیت زیادی برای تغذیه و سلامتی‌اش قائل است.

جوانان معمولا مزاج گرم و خشکی دارند. بنابراین بهتر است از افراط در مصرف غذاهایی که طبع گرم دارند، پرهیز کنند چرا که مصرف زیاد مواد غذایی با طبع گرم، موجب تولید صفرا در آنان می‌شود.
دکتر کرد افشاری ادامه داد: غذاهای تند مثل سیر، پیاز و خردل برای جوانان مفید نیست و بهتر است مصرف نشود.
همچنین جوانان باید از گرسنگی طولانی پرهیز کنند.
در مقابل توصیه می‌شود نوشیدنی‌های خنک را در حد اعتدال مصرف کنند. با توجه به طبع گرم و خشک جوانان مصرف این نوشیدنی‌ها به شرط طبیعی بودن، بسیار مفید واقع می‌شود.

این متخصص طب سنتی در پایان تأکید کرد: مصرف سبزیجات و میوه‌ها برای سنین جوانی بسیار مفید است. و به طور ویژه مصرف میوه‌جاتی مثل انار، به، سیب، آلو و … توصیه می‌