Canteloupe_and_cross_section
طالبی بر اساس طب سنتی ایرانی، دارای طبع گرم و تر بوده و یکی از غنی‌ترین میوه‌های حاوی ویتامین A، B1، B3، B5، B6 و C و مواد مغذی چون پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم و ید می‌باشد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف روزانه طالبی به دلیل خواص بی شمار در تابستان توصیه می‌شود.
شهلا جودت  افزود: طالبی میوه‌ای سرشار از مواد مغذی است و خواص بی شماری دارد.
وی ادامه داد: طالبی یکی از منابع غنی از کاروتن و ویتامین A است که بتاکاروتن آن پس از مصرف می‌تواند در دستگاه گوارشی به ویتامین A تبدیل شود و این ویتامین در بهبود سیستم ایمنی بدن، تولید مثل و بینایی نقش موثر دارد.
وی تصریح کرد: طالبی علاوه بر بتاکاروتن، پتاسیم بالایی دارد که وظیفه انتقال امواج عصبی و عملکرد صحیح سیستم عصبی بدن و ماهیچه‌ها را تقویت می کند.
وی اظهار کرد: پتاسیم موجود در طالبی، هم چنین می‌تواند با مکانیسم‌های متفاوت سبب گشادی عروق و بهبود جریان خون شود و کمبود آن با ایجاد انقباض در عروق زمینه بروز سکته‌های مغزی را فراهم می آورد.
وی تاکید کرد: برای تامین بخشی از آب بدن در فصل تابستان به مقدار کافی از این میوه مصرف کنید.
با پول یک پیتزا لاغر شو

به کمک این کلینیک تخصصی می تونید بیش از ۷ کیلو در یک دوره (۲۱روزه) وزن کم کنید و به اندام ایده آل خودتون برسید.
پشتیبانی و مشاور رایگان
کاهش وزن تضمینی بدون بازگشت