pop3

کره چس فیل (چسترفیلد) که همان ذرت بو داده است خیلی خوشمزه است ؛اما این ماده معطر و خوشمزه به احتمال زیاد ناشی از یک ماده شیمیایی است که مزه روغن را در چس فیل تغییر میدهد . مارگارین  در این مواد می سوزد و تخمیر می شود. مطالعات جدید نشان داده است که این مواد بیماری الزایمررا بدتر میکند . در حدود 10 تا 15 درصد افراد بالای 65 سال مبتلا  بیماری آلزایمر هستند . کسانی این بیماری را میگیریند که سابقه خانوادگی الزایمر دارند ویا آنهایی که دارای کلسترول بالا؛ فشار خون بالا , چاقی و دیابت دارند یا  اختلال در آنتی اکسیدان مغز با تغذیه نامناسب و مواد شیمیایی سمی بوجود آمده است. آلزایمر  با  تجمع 2 پروتئین مخرب در مغز انسان مرتبط است. این دو پروتئین مخرب شامل   آمیلوئید بتا و پروتئین تاو است. اثرات پروتیئنی نیاسد ظاهر و مزه اش تغییر  می کند. ساخت پروتئین آمیلوئید بتا در خارج ازسلول ها در مغز شما  را دچار اختلال میکند و باعث آسیب درونی میشود. . شما میتوانید خودتان در خانه با روغن  زیتون چس فیل درست کنید که یک ایده بسیار خوبی است  که دکتر اوز آن را امتحان کرده است هم با چربی مبا رزه میکنید و هم اینکه برایتان ضرری ندارد.

لازم به ذکر است که چس فیل یک لغت اشتباه است که در فرهنگ لغت ایرانی باب شده، این واژه که از لغت چسترفیلد که نام اولین برند از ذرت بوداده بوده که وارد ایران شده، گرفته شده و بعدها به نام “چس فیل” درآمده.

منبع- اختصاصی http://www.hidoctor.ir