asthma

آسم یک بیماری مزمن التهابی است که عوامل متعددی در ایجاد آن نقش دارند . عامل حساسیت آلرژی به ویژه در سنین قبل از 30 سالگی ، مهمترین علت به شمار می رود و روش حساسیت زدایی می تواند بسایر موثر باشد . حالات عصبی افسردگی تنش و هراس نه تنها ممکن است علت بیماری باشد بلکه همیشه موجب تشدید نشانه ها می گردد . ناگفته نماند که بیماران به واسطه وابستگی به دارو و تداوم علائم دچار تغییر روحیه می شوند و چه بسا وترد سیکل معیوب گردند .

آسمی ها راه های مختلفی را برای به دست آوردن سلامت می پیمایند و به پزشکان مختلف مراجه می کنند و کم و بیش با بیماری هایشان کنار می آیند . ایرانی ها به رژیم غذایی بها می دهند و به سردی و گرمی معتقدند زیرا رگه هایی از پیکر طب سنتی بیاد مانده است .

هدف ما از این آموزش آن است که خواننده از نشانه ها و شرایط بروز بیماری آسم آگاهی پیدا کند . بیمارانی که آسم را شناخته اند ، بی تردید به این حقیقت پی برده اند .

پس ضروری است که آنها با روش منطقی با آن مواجهه شوند ، و به شیوه صحیح عمل کنند که بتوانند در موقعیت مقابله حمله با بیماری قرار گیرند . علت اصلی بیماری آسم انقباض سلول های هوایی است که با وترم مخاط و ترشح زیاد همراه است . حمله آسمی به صورت یک تنفس دردناک ظاهر می شود . مخصوصا هنگام بازدم که با صدای خس خس همراه است .

 

بیماری اغلب از دوران کودکی شروع می شود و در میانسالی کمتر به وجود می آید . آسم در جوانی در مرد و زن به یک نسبت ظاهر می شود ولی در سنین بالا در آقایان بیشتر از خانم ها رخ می دهد .

فاکتور های ارثی در ایجاد بیماری نقش زیادی دارند ، ولی وجود این حالت درمان را غیر ممکن نمی کند .

تنش و ناراحتی نیز با بیماری همراه است ، اضطراب استعمال دخانیات و آلودگی هوا از عوامل تشدید کننده این بیماری می باشد . با گذشت زمان تکرار حملات ، تنگی برونشها و آمفیزم از عوارض بیماری است . بیماری آسم کشنده نیست ، با درمان مناسب و داروی کافی سلامت بیمار باز می گردد . در ماههای سرد سال بروز آسم بیشتر است زیا بدن نمی تواند با تولید حرارت داخلی سرمای محیط را خنثی کند در نتیجه ساختار مخاط به مقدار زیاد صورت می پذیرد و دفع می گردد .