دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

food3

هر روز رسپی های جدیدی از پیراشکی ها آموزش داده می شود که این هم نوع دیگری از پیراشکی است که در ادامه آموزش آن بیان شده است البته در دستور اصلی این رسپی سوسیس وجود دارد که ما آن را حذف کرده و به عوضش گوشت چرخ کرده  مرغ یا گوشت جایگزین کردیم

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه  نصف پاکت

آب معدنی 1 شیشه

روغن زیتون نصف استکان

مواد لایه ای:

کره 100 گرم

مواد داخلی:

گوجه فرنگی 6 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 2 عدد

جعفری یک دسته

نمک و فلفل سیاه

رویه:

زرده تخم مرغ

طرز تهیه :

گوجه فرنگی ها را پوست پرفته و مکعبی خرد میکنیم  در تابه روغن زیتون ریخته و پیاز را می ریزیم تا سرخ شود وقتی پیاز نرم شد گوشت چرخ شده را می ریزیم سپس گوجه فرنگی را می ریزیم نمک و فلفل را می افزاییم از حرارت برداشته ومیگذاریم سرد شود جعفری را رویش می ریزیم.در ظرفی آرد و نمک را ریخته  وسطش را گودال کرده  و خمیر مایه می ریزیم  روی خمیر مایه روغن زیتون و آب معدنی می ریزیم  اول قسمتی که خمیر مایه دارد هم می زنیم  و کناره های آن که مواد خشک است بتدریج هم  زده تا خمیر شود خمیر را جمعا 16 قسمت می کنیم  روی میز کار آرد می پاشیم  روی خمیرهای گرد شده هم آرد می پاشیم و به اندازه ظرف باز میکنیم کره را به طریق بن ماری روی بخار آب ذوب میکنیم  روی خمیری که باز کردیم کره می ریزیم 8 عدد خمیر را روی هم قرار می دهیم به آخرین لایه دیگر کره نمیزنیم  8 عدد خمیر باقیمانده را باهم به همین شکل آماده میکنیم اکنون خمیر را به اندازه سینی باز کرده روی سینی فر  چرب شده قرار می دهیم رویش مواد داخلی را می ریزیم  8 لایه دیگر را  به اندازه سینی باز کرده  آن را هم روی موادداخلی می گذاریم کناره های خمیر را هم به طرف داخل می آوریم الان پیراشکی را به شکل مربع برش میدهیم روی هر برش  زرده تخم مرغ و کنجد می ریزیم  کمی به خمیر استراحت داده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

5 1000
ارسال شده در 11 مهر 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x