child-psychologyreactive-attachment-disorder
وقتی فرزندتان دچار گوشه گیری و انزوا می شود بهترین راه حل و کمک به وی از لحاظ روحی و روانی چگونه است و والدین در این زمینه چه کارهایی باید انجام دهند رفتار با کودک منزوی چگونه باید باشد

فرید نامجو روانشناس کودک و نوجوان اظهار کرد: گوشه گیری وعدم تعامل نوجوان با همسالانش از لحاظ اجتماعی یکی از مشکلات دوره نوجوانی بوده که با احساس ناامنی، تسلیم در برابر خواسته دیگران، افسردگی، اضطراب و عدم اعتماد به نفس همراه است.
وی در ادامه گفت: گوشه گیری پدیده‌ای است که در صورت عدم درمان باعث بروز مشکلاتی در بزرگ‌سالی شده و عدم آگاهی و بی‌توجهی والدین به علائم هشدار دهنده این مشکل در کودکی باعث ریشه دار شدن این پدیده می‌شود.
نامجو اضافه کرد: آموزش مهارت در برقراری روابط اجتماعی توسط والدین و مربیان شامل مهارت دوست یابی، توجه به عواطف و احساسات فرد مقابل، چگونگی گفت‌وگو و صحبت  با طرف مقابل و شرکت در فعالیت‌های گروهی زمینه‌ای برای برقراری ارتباط نوجوان با سایر همسالان و دوستان خود ایجاد خواهد کرد.
این روانشناس در پایان افزود: تعیین مسئولیت هر چند کوچک در مدرسه و خانه و در نظر گرفتن پاداش‌های مناسب برای انجام صحیح کارها باعث افزایش اعتماد به نفس شده همچنین تقویت نقاط قوت در این دانش آموزان در کاهش گوشه گیری آنها تأثیر بالایی دارد.