gozlemeگوزلمه غذایی است که زود آماده می شود و برای درست کردن آن به خمیر احتیاج داریم  این غذا انواع زیادی دارد که اکنون گوزلمه سیب زمینی را آموزش می دهیم

مواد لازم:

ارد 3 لیوان

آب مقداری

سیب زمینی پخته 2 عدد

جعفری خرد شده مقداری

پیاز ریز خرد شده 1 عدد

روغن مایع نصف استکان

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

نمک

کره یا روغن زیتون برای رویش

طرز تهیه :

نمک و آرد  را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم  و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را  در یک کاسه گذاشته  و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم

gozleme1

gozleme2

-gzleme

 

در یک تابه روغن مایع ریخته و پیازها را می ریزیم  و سرخ میکنیم  سیب زمینی پخته رنده شده یا له شده را ریخته  وقتی پیازها تفت داده شده سیب زمینی ها را می ریزیم  سپس نمک و پاپریکا ریخته  و مخلوط میکنیم  حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده  را ریخته خوب مخلوط میکنیم  خمیر استراحت داده شده را با وردنه به قطر نه کلفت و نه نازک باز میکنیم به نصف خمیر مواد داخلی را گذاشته  و نصف دیگر را روی مواد داخلی می آوریم  و کناره ها را با انگشتان بخوبی فشار میدهیم تا باز نشود همه خمیر را به این شکل درست   میکنیم پختن گوزلمه در ساج خیلی خوب است ولی چون در خانه ساج نداریم از تابه تفلون استفاده میکنیم

به تابه تفلون اصلا روغن نمی ریزیم  برای اینکه نسوزد گاها آن را تکان میدهیم دو طرفش را هم سرخ میکنیم  سپس به دو طرفش کره می مالیم همه گوزلمه هار ابه این شکل سرخ میکنیم  و گرم سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد