بقچه19

انواع مختلفی از بقچه پنیر و جعفری را آموزش دادیم در این آموزش تصویری برایتان با خمیر متفاوت و شکل و شمایل متفاوت آموزش میدهیم  این بقچه مخصوص کشور ترکیه است

مواد لازم:
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)
نمک 2 قاشق مربا خوری
شکر 6 قاشق
خمیر مایه 1 پاکت
آرد 6-6.5 لیوان
مواد داخلی:
پنیر سفید100 گرم
جعفری مقداری
رویه:
زرده تخم مرغ

بقچه

بقچه2

بقچه3

بقچه4

بقچه5

بقچه6

بقچه7

بقچه8

بقچه9

بقچه10

بقچه11

بقچه12

بقچه13

بقچه14

بقچه15

بقچه16

بقچه17

بقچه18

طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک  و شکر را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم  در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده 1 ساعت استراحت کند حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته  و با وردنه باز میکنیم ( مثل تصویر) و با چاقو  برش میزنیم مثل تصویر از مواد پنیر و جعفری ریخته و از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم  به طرف خود میپیچیم تا گرد شود در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و  میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد می زنیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  20-25 دقیقه قرار می دهیم  تا رویش طلایی شود بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و 15-20 دقیقه بعد  که ولرم شد سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.