pirashki

اگر می خواهید یک پیراشکی خوب درست کنید این پیراشکی را به شما توصیه میکنیم البته اگر نمیخواهید خمیر را خودتان درست کنید این پیراشکی رسپی خوبی است به امتحان کردنش می ارزد

مواد لازم:
یوفکا 1 عدد
روغن مایع 3 قاشق
آب 3 قاشق
مواد داخلی:
گوشت چرخ کرده 150 گرم
بلغور ریز ترکیه 2.5 قاشق
گردوی نیم کوب شده  نصف استکان
جعفری مقداری
پیاز متوسط 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق
نمک و فلفل
برای غلطاندن:
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری
طرز تهیه :
ابتدا مواد د اخلی را آماده میکنیم: در یک تابه  پیاز خرد شده ریخته سپس روغن زیتون اضافه میکنیم بمدت یک دقیقه تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده می ریزیم  و سریع هم میزنیم  وقتی گوشت پخته شد بلغور, گردو, جعفری ریز خرد شده می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس میگذاریم سرد شود بلغور با این گرما پخته می شود چون خیلی ریز است ولی اگر خواستید می توانید در آب بپزید
حالا روی میز کار یوفکا را بازکرده  و با چاقو 8  قسمت می کنیم  در یک ظرف کوچک آب و  روغن مایع می ریزیم  و مخلوط میکنیم یوفکای مثلثی شکل را  در روی سطح کار قرار داده ورویش را با فرچه از مخلوط آب و روغن می مالیم حالا در قسمت پهن خمیر  مواد داخلی را قرار می دهیم  و مثل  سیگارت می بندیم  و یوفکاهای دیگر را هم به همین شکل درست میکنیم حالا در یک ظرف  تخم مرغ ریخته  و در ظرف دیگر هم آرد سوخاری می ریزیم  حالا پیراشکی ها را اول در تخم مرغ سپس در آرد سوخاری می غلطانیم  در فر 180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود بمدت 20  دقیقه بپزد کافیست

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد