دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

این نان اک مک نرم را در آلمان برای بچه ها درست میکنند  هرر ده سنی از کودک و بزرگ می توانند این نان را بخورند و همه دوست خواهند داشت

مواد لازم:

شیر ولرم 500 میلی لیتر

تخممرغ 2 عدد

روغن مایع 1 فنجان

شکر 1 فنجان

نمک 1 قاشق مربا خوری

آرد به میزان لازم

خمیر مایه 1 پاکت

رویه:

در صورت دلخواه زرده تخم مرغ که من استفاده نکردم

کنجد

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

نوع دیگری از اک مک نان صبحانه نان آلمانی طرز تهیه اک مک آلمان آموزش نان آموزش تصویری اک مک آلمانی آموزش اک مک

طرز تهیه :

ابتدادر یک ظرف شیر ولرم و خمیر مایه را ریخته سپس شکر و مواد دیگر را اضافه میکنیم  و خوب ورز میدهیم  در آخر آرد را می ریزیم خمیر چسبناکی است خمیر را شکل داده درب فررا باز گذاشته ودرجه در 50 درجه بماند تا خمیر وربیاید یا میتوانید در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند وقتی خب ور آمد رویش زرده تخم مرغ می مالیم  ورویش کنجد می پاشیم ودر فر 180 درجه قرار می دهیم  اگر زرده تخم مرغ برای رویش استفاده نمیکنید روی نانها را خیلی کم آب مالیده ورویش کنجد می پاشیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 14 اسفند 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • آموزش تصویری ترشی لوبیا سبز
  • مضرات مصرف زیاد گوشت
  • برای از بین بردن چربی زیاد شکم سیب بخورید
  • 11 خاصیت وجود ماهی در برنامه غذایی برای سلامتی
  • زندگی بدون پدر و مادر بعد از طلاق،چیکار کنیم؟
  • همه چیز درباره بهبود درد گردن با رزماری
  • نان بنفش جایگزینی مناسب برای نان سفید
  • اتاق خواب زوجین و برخی نکات مهم
  • محبوبترین ها

  • سرطان دهانه رحم را چگونه تشخیص دهیم
  • از جمله فواید مقاربت برای یک زن باردار
  • طبیعی ترین کمک کنندگان به تمایل جنسی
  • رابطه جنسی و تاثیر آن روی سیستم عصبی
  • عدم تمایل خانم ها به نزدیکی
  • به زندگی جنسی خود بیشتر اهمیت دهید
  • ورم پستان – عفونت پستان / باکتریایی و غیر باکتریایی – نشانه ها و درمان
  • از کجا بدانیم دچار بیماری ایدز شده ایم یا نه؟
  • رپورتاژ

  • کلینیک زیبایی شارلوت
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x