دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ناچو غذای مکزیکی روش تهیه ناچو آموزش تهیه ناچو آماده کردن غذای مکزیکی
این غذایی خوشمزه با روش آشپزهای مکزیکی تهیه می شود و طرفداران زیادی در کشور مکزیک دارد بد نیست این اسنک را امتحان کنید

ناچو (Nachos) غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.

مواد لازم :

  • 425 گرم کنسرو لوبیا
  • ¾ پیمانه سالسا
  • 2 تا 4 قاشق غذاخوری فلفل تند
  • 1 شیشه فلفل دلمه ای خلال شده
  • 1 پیمانه پنیر مونتری
  • پیازچه خرد شده
  • 5 عدد تورتیلا روغن
  • خامه ترش به میزان لازم

طرز تهیه :

1-فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به شش قسمت تقسیم کنید. آنها را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، بچینید. به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.

2-در این فاصله، در یک شیرجوش متوسط، لوبیا و ¾ پیمانه سالسا را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید.

3-تورتیلاها را روی ظرف گرد و بزرگ بچینید، مخلوط لوبیا را روی تورتیلاها بریزید. پنیر و فلفل قرمز را روی آنها بپاشید. آنها را 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید و با سالسا سرو کنید.

نکات:

  •     ناچو مکزیکی جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد.
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه.
  •     و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
  •     ناچو مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 وب‌سایت نمناک:

 

5 1000
ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x