میگوی درشت پوست گرفته سس ماهی کولی روش تهیه سس ماهی کولی آموزش تهیه سس ماهی کولی

این غذای دریایی به همراه سس تند بسیار خوش طعم شده است بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید مطمئن باشید پیشمان نخواهید شد

عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.

مواد لازم:

  •  برنج دانه بلند : 300 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  •  آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
  •  پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : 4 عدد
  •  سیر , له شده : 1 حبه
  •  قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : 125 گرم
  •  سس صدف : 2 قاشق غذاخوری
  •  شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : 200 گرم
  •  میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : 250 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه  :

1. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .

2. هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه 2 قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .

3. 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل 2/5 سانتیمتری ببرید .

4. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

5. سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

6. برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • علت چاق نشدن بعضی ها چیست؟
  • ارتباط تحصیلات با حمله قلبی
  • هراس اطفال از پزشک
  • داروي فشار خون، نجات بخش افراد از ابتلا به سكته
  • تا میتوانید انجیر بخورید،به این دلایل
  • این 7 خوراکی چربی تان را میسوزاند
  • توصیه های مهم در مورد بند ناف نوزاد
  • برای صبحانه چه مواد غذایی بهتر است؟
  • به شنوایی تان بیشتر برسید
  • نشانه های مختلف در بدن برای بیماری
  • با تخم مرغ و خاصیت های باور نکردنی آن آشنا شوید
  • سرگرم کردن خردسالان با تبلت
  • مطالبی برای سالمندان
  • سختی بیشتر،مقاومت افزون تر
  • این ماجرای سرب در رژ لب چیست؟
  • محبوبترین ها

  • استفاده از لیفت ران با لیپوساکشن برای زیبایی رانها
  • خوراکی های مضر برای بروز جوش و آکنه
  • با دانستن این نکات آرایشی دیگر نیازی به آرایشگر نداشته باشید
  • خارش و گزش در قسمت بازو
  • مشکلات و بیماری های شایع در ناخن ها
  • رفع و از بین بردن خال به روش های خانگی
  • با رعایت این نکات صاحب ناخن هایی زیبا شوید
  • علل بروز آکنه و روش درمان آن در منزل
  • دلایل نیاز مو به ضد آفتاب
  • بررسی همه شیوه های خلاصی از شر موهای زائد
  • از کاشت و هاشور زدن ابرو ها چه می دانید؟
  • آیا از ریزش موهایتان به ستوه آمده اید؟
  • روش های درمانی تاثیرگذار بر چین و چروک پوست
  • مواد غذایی دوست ناخن
  • تاثیرات مختلف مصرف دارو روی موها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است