ورزش و انسولین هیپوگلیسمی نیاز به انسولین مقدار انسولین مصرف گلوکز در دیابت اجتناب از هیپوگلیسمی

بخش مهمی از درمان دیابت نوع اول آموزش است. امروزه داشتن یک دستگاه کوچک اندازه گیری گلوکز خون در خانه برای کنترل منظم غلظت قند خون، متداول است. مقدار انسولین مورد نیاز در میان افراد متفاوت است و نیاز به انسولین برای کنترل یک وعده غذایی نیز در یک فرد متفاوت می باشد. برای مثال تمرین بدنی، حساسیت به انسولین را افزایش و نیاز به آن را کاهش می دهد. اصولا افراد مبتلا به دیابت نوع اول می خواهند الگوی غذایی طبیعی داشته باشند. به هر حال برخی غذاهای دارای شاخص گلیسمی بالا به سرعت جذب خواهند شد (مانند نوشیدنی های غیر الکلی) و این امر ممکن است برخی مشکلات سوخت و سازی ایجاد کند. مسئله مهم آن است که مقدار انسولین دریافتی قبل از هر وعده غذا باید با مقدار گلوکز جذبی پیش بینی شده هماهنگ شود. این بدان معناست که اگر غلظت خونی گلوکز بعد از هر وعده غذایی زیاد باشد مقدار انسولین نیز باید افزایش یابد و به عکس.
کاهش مقدار انسولین قبل از تمرینات قدرتی و بازی های توپی ممکن است کمتر باشد. به هر حال اندازه گیری متناوب غلظت گلوکز خون مهم است به ویژه وقتی تمرین جدیدی انجام می شود و یا مدت و شدت تمرین تغییر می کند. مقدار انسولین قبل از وعده غذایی باید با تمرین جدید و ناآشنا هماهنگ شود.
اگر مدت تمرین بیش از 30 دقیقه است گلوکز اضافی مورد نیاز باید تامین شود. مصرف گلوکز در دیابت نوع اول باید از هیپوگلیسمی جلوگیری کند. هیپوگلیسمی شدید سبب اغماء می شود و اغمای ناشی از هیپوگلیسمی، برای این افراد بالقوه کشنده است. بنابراین وقتی ورزشکاران مبتلا به دیابت نوع اول تمرینات جسمانی انجام می دهند برای جلوگیری از هیپوگلیسمی و کاهش خطر بیهوشی در صورت وجود هیپوگلیسمی، باید قندی که بتواند به سرعت جذب شود در دسترس باشد. این موضوع به ویژه در هنگام دویدن و دوچرخه سواری در شرایطی که تامین مواد قندی مشکل است مهم می باشد.
به نظر می رسد که خوردن چهل گرم ماده قندی در ساعت برای اجتناب از هیپوگلیسمی کافی باشد. برخی متخصصین پیشنهاد می کنند که در طی تمرینات طولانی مصرف هفتاد تا هشتاد گرم مواد قندی در ساعت مناسب است.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 11 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • ناتوانی و سرد مزاجی در آقایان
  • خنک شدن روزه دار با این نوشیدنی ها
  • چاقی و چرب شدن کبد
  • ارزش غذایی عسل
  • مطالبی پیرامون دندانپزشکی بیولوژیک
  • 6 نکته برای ارتقاء سلامت مغز
  • درمان قوز قرنیه با روش های جدید
  • خوردنی هایی که دارای ملین های طبیعی هستند
  • محبوبترین ها

  • اندازه گیری چین پوستی
  • توصیه های غذایی جهت کاهش عوارض بارداری
  • در فصل بهار ماکارونی و سالاد الویه برای سلامتی مناسب نیست
  • وقتی سیب زمینی سرخ کرده می خوریم چه اتفاقی در بدن رخ می دهد
  • مصرف این 5 خوراکی به سلامت کبد شما کمک میکند
  • چرا رژیم قارچ خوبست؟
  • مکمل ها و تاثیرات مختلف آن ها بر بدن
  • چه غذاهایی را روزانه اشتباه مصرف میکنیم؟
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است