مشاوره زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
غذای اشتها آور روش تهیه آش اشتهاآور آش اشتهاآور آش
این آش می تواند اشتهای هر فرد کم خوراکی را باز کند و باعث رفع سردرد آن ها نیز شوداین آش به دلیل وجود برگ مو این خاصیت را داراست

برگ مو اشتهاآور مقوی بهاری است و در طب سنتی برای سردردهای میگرنی مسکن بسیار متداولی به شمار می‌رود.

همچنین جوشانده برگ مو، حافظ جنین است و از سقط آن جلوگیری می‌کند. اگر تا امروز از برگ درخت انگور فقط برای درست کردن دلمه برگ مو استفاده کرده‌اید و استفاده دیگری برای آن نمی‌شناسید، خواندن این مطلب شما را با روش تهیه یکی از سنتی‌ترین آش‌های شمال غربی ایرانمان آشنا می‌کند که برای تهیه آن به این مواد نیاز دارید:

برگ مو تازه: نیم کیلو، پیاز: یک عدد، لپه: یک‌سوم پیمانه، مرزه: 2 قاشق غذاخوری، شوید: یک دوم پیمانه، آبغوره تازه: به مقدار لازم، روغن، نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم و گوشت چرخ کرده‌ برای کوفته ریزه:250 گرم

پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. کمی که طلایی شد، بعد از تفت دادن، آب گوشت را اضافه کنید. برگ مو‌های شسته شده را به خرد کرده و به مواد اضافه کنید. بعد از یک‌ربع ساعت که برگ موها کمی پختند لپه و برنج شسته شده را به مواد اضافه می‌کنیم. برنج باید کاملا در آش بپزد و لعاب بیندازد، حتی می‌توانید از برنج پخته شده شب قبل که اضافه مانده استفاده کنید. شوید و مرزه را هم در آخر به مواد اضافه می‌کنیم؛ حرارت را کم می‌کنیم و می‌گذاریم آش بپزد. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و به صورت کوفته‌های ریزی در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم و آن را به آش اضافه می‌کنیم. اگر برگ موهاتون بی‌مزه بودن (ترش نبودن) می‌توانید همراه با لپه و برنج مقداری غوره هم بیفزایید. برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم و قبل از سرو، آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزئین کنید.

چاردیواری ضمیمه روزنامه جام جم
5 1000
ارسال شده در 17 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x