دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
غذای اشتها آور روش تهیه آش اشتهاآور آش اشتهاآور آش
این آش می تواند اشتهای هر فرد کم خوراکی را باز کند و باعث رفع سردرد آن ها نیز شوداین آش به دلیل وجود برگ مو این خاصیت را داراست

برگ مو اشتهاآور مقوی بهاری است و در طب سنتی برای سردردهای میگرنی مسکن بسیار متداولی به شمار می‌رود.

همچنین جوشانده برگ مو، حافظ جنین است و از سقط آن جلوگیری می‌کند. اگر تا امروز از برگ درخت انگور فقط برای درست کردن دلمه برگ مو استفاده کرده‌اید و استفاده دیگری برای آن نمی‌شناسید، خواندن این مطلب شما را با روش تهیه یکی از سنتی‌ترین آش‌های شمال غربی ایرانمان آشنا می‌کند که برای تهیه آن به این مواد نیاز دارید:

برگ مو تازه: نیم کیلو، پیاز: یک عدد، لپه: یک‌سوم پیمانه، مرزه: 2 قاشق غذاخوری، شوید: یک دوم پیمانه، آبغوره تازه: به مقدار لازم، روغن، نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم و گوشت چرخ کرده‌ برای کوفته ریزه:250 گرم

پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. کمی که طلایی شد، بعد از تفت دادن، آب گوشت را اضافه کنید. برگ مو‌های شسته شده را به خرد کرده و به مواد اضافه کنید. بعد از یک‌ربع ساعت که برگ موها کمی پختند لپه و برنج شسته شده را به مواد اضافه می‌کنیم. برنج باید کاملا در آش بپزد و لعاب بیندازد، حتی می‌توانید از برنج پخته شده شب قبل که اضافه مانده استفاده کنید. شوید و مرزه را هم در آخر به مواد اضافه می‌کنیم؛ حرارت را کم می‌کنیم و می‌گذاریم آش بپزد. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و به صورت کوفته‌های ریزی در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم و آن را به آش اضافه می‌کنیم. اگر برگ موهاتون بی‌مزه بودن (ترش نبودن) می‌توانید همراه با لپه و برنج مقداری غوره هم بیفزایید. برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم و قبل از سرو، آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزئین کنید.

چاردیواری ضمیمه روزنامه جام جم
5 1000
ارسال شده در 18 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x