مصرف همزمان شیر و لبنیات مصرف دارو و لبنیات کلسیم پوست و دستگاه ادراری آنتی بیوتیک‌ و عفونت‌های پوستی آنتی بیوتیک آسپرین با شیر

مصرف بی رویه از محصولات لبنی هم می تواند به ضرر ما تمام شود توصیه می کنیم در استفاده از این محصولات بیشتر دقت کنید در ادامه با عوارض این محصولات آشنا شوید

همه ما می دانیم که بدنمان برای داشتن زیستی طبیعی و سالم نیازمند پروتئین است، ماده ای ضروری که نه تنها موجب رشد و بازپروری بدن می شود؛ البته این میزان از قدرت اثرگذاری تنها مختص پروتئین نیست و کلسم دیگر ماده ای است که نقشی ضروری در سلامت جسمانی ما ایفا می کند.

 فارغ از نقش کلیدی این دو ترکیب در سلامتی انسان مسأله مهم مصرف خوراکی هایی دارای چنین موادی است. خوراکی هایی که شاید بتوان لبنیات را در صدر آنها قرار دارد؛ اما مصرف لبنایت تا چه حد مجاز است؟ آیا می توان به دلیل نقش شگفت انگیز آنها در تأمین مواد مورد نیاز بدن هر چه قدر می خواهیم از آنها استفاده کنیم؟ آیا مصرف بیش از حد لبنیات می تواند به بدن آسیب برساند؟ شاید تصورش سخت باشد ولی حقیقت این است که استفاده بی حد و حصر از ماست، شیر و خوراکی های هم خانواده آسیب های جبران ناپذیری به همراه دارد که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره می شود:

تضعیف استخوان ها

بدون تردید مصرف لبنیات به ویژه شیر در استحکام استخوان ها نقش بسزایی دارد و از تغییر شکل زود هنگام آنها جلوگیری می کند؛ ولی همین ماده مفید اگر بیش از اندازه استفاده شود اثری کاملاً معکوس پیدا می کند. بنا بر نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، نوشیدن شیر زیاد مخصوصاً شیر پر چرب خطر ابتلا به آرتروز را افزایش می دهد. بنابراین توصیه می شود که به نوشیدن روزانه یک لیوان شیر قناعت کنید.

بروز بیماری های قلبی

محصولات لبنی از قبیل: شیر، کره، بستنی، پنیر و ماست حاوی مقادیر قابل توجهی چربی های اشباع شده هستند. گونه ای از چربی ها که یکی از اصلی ترین دلایل ابتلا به بیماری های قلبی محسوب می شوند. به همین خاطر لازم است که ضمن کاهش مصرف لبنیات پر چرب به ورزش و مدیریت استرس اهمیت ویژه ای بدهید.

افزایش خطر سرطان

بنا بر بسیاری از مطالعات انجام شده، محصولات لبنی نقش مهمی در افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان سینه و پروستات ایفا می کنند. به گفته متخصصین، این خطر از بالا رفتن ناگهانی فاکتور رشدی شبیه انسولین در خون ناشی می شود. خطری که با مصرف بدون برنامه لبنیات بیشتر و بیشتر می شود.

انتهای پیام

ارسال شده در 21 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • فواید انجام کولونوسکوپی
  • مجوز بازگشایی قهوه خانه ها به شرط نداشتن قلیان
  • ران مرغ با رویه خمیر میلفوی در فر
  • کیسه کشیدن یا لیف زدن صورت ممنوع!
  • عوارض و معایب تغییر ساعت روی بدن
  • ابداع درمانهای جدید برای دیابت توسط هورمون جدید
  • برای سلامت دهان و دندان کشمش چه تاثیر دارد؟
  • میکرو پانکراس شیوه ای برای پیوند سلول های جزایر
  • وای فای و یک دنیا آسیب
  • خونریزی های رحمی پس از نزدیکی
  • غذاهایی که حافظه شما را تضعیف و یا تقویت می کنند
  • سطح استروژن را با این 3 روش متعادل کنید
  • بررسی بصیرت بیماران مختلف
  • کبد چرب و روزه
  • هشدارهایی بدن برای ابتلا به زخم معده
  • محبوبترین ها

  • افزایش کیفیت خواب با این ویتامین ها
  • بیمه شدن عمر زنان با زاد و ولد
  • خنده به زمین خوردن اطرافیان
  • 8 موردی که آستانه درد شما را پایین می آورد
  • بی اشتهایی عصبی، از علت تا درمان
  • حضور ربات ها در بین دانش آموزان
  • دلایلی که لازم است برای کسی که عاشقش هستید گل بفرستید
  • خواب و استراحت خوب با این الگوها
  • 4 چیزی که خمیازه به شما می گوید
  • پیامدهای نبود مهارت های زندگی
  • قانون 5 ثانیه را فراموش کنید
  • زودتر شاد شدن با زود خوابیدن
  • مدل سبزه ویژه عید نوروز و سفره هفت سین
  • تبلیغات لاغری دروغین
  • خطرات وای فای در کمین شماست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است