دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

مصرف همزمان شیر و لبنیات مصرف دارو و لبنیات کلسیم پوست و دستگاه ادراری آنتی بیوتیک‌ و عفونت‌های پوستی آنتی بیوتیک آسپرین با شیر

مصرف بی رویه از محصولات لبنی هم می تواند به ضرر ما تمام شود توصیه می کنیم در استفاده از این محصولات بیشتر دقت کنید در ادامه با عوارض این محصولات آشنا شوید

همه ما می دانیم که بدنمان برای داشتن زیستی طبیعی و سالم نیازمند پروتئین است، ماده ای ضروری که نه تنها موجب رشد و بازپروری بدن می شود؛ البته این میزان از قدرت اثرگذاری تنها مختص پروتئین نیست و کلسم دیگر ماده ای است که نقشی ضروری در سلامت جسمانی ما ایفا می کند.

 فارغ از نقش کلیدی این دو ترکیب در سلامتی انسان مسأله مهم مصرف خوراکی هایی دارای چنین موادی است. خوراکی هایی که شاید بتوان لبنیات را در صدر آنها قرار دارد؛ اما مصرف لبنایت تا چه حد مجاز است؟ آیا می توان به دلیل نقش شگفت انگیز آنها در تأمین مواد مورد نیاز بدن هر چه قدر می خواهیم از آنها استفاده کنیم؟ آیا مصرف بیش از حد لبنیات می تواند به بدن آسیب برساند؟ شاید تصورش سخت باشد ولی حقیقت این است که استفاده بی حد و حصر از ماست، شیر و خوراکی های هم خانواده آسیب های جبران ناپذیری به همراه دارد که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره می شود:

تضعیف استخوان ها

بدون تردید مصرف لبنیات به ویژه شیر در استحکام استخوان ها نقش بسزایی دارد و از تغییر شکل زود هنگام آنها جلوگیری می کند؛ ولی همین ماده مفید اگر بیش از اندازه استفاده شود اثری کاملاً معکوس پیدا می کند. بنا بر نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، نوشیدن شیر زیاد مخصوصاً شیر پر چرب خطر ابتلا به آرتروز را افزایش می دهد. بنابراین توصیه می شود که به نوشیدن روزانه یک لیوان شیر قناعت کنید.

بروز بیماری های قلبی

محصولات لبنی از قبیل: شیر، کره، بستنی، پنیر و ماست حاوی مقادیر قابل توجهی چربی های اشباع شده هستند. گونه ای از چربی ها که یکی از اصلی ترین دلایل ابتلا به بیماری های قلبی محسوب می شوند. به همین خاطر لازم است که ضمن کاهش مصرف لبنیات پر چرب به ورزش و مدیریت استرس اهمیت ویژه ای بدهید.

افزایش خطر سرطان

بنا بر بسیاری از مطالعات انجام شده، محصولات لبنی نقش مهمی در افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان سینه و پروستات ایفا می کنند. به گفته متخصصین، این خطر از بالا رفتن ناگهانی فاکتور رشدی شبیه انسولین در خون ناشی می شود. خطری که با مصرف بدون برنامه لبنیات بیشتر و بیشتر می شود.

انتهای پیام

5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x