میکروب شیر پاستوریزاسیون شیر استریلیزاسیون شیر از بین بردن میکروب شیر

در جوشاندن بیشتر میکروبها از بین می روند بجز بعضی از میکروبهای هاگ دار که از بین نمی روند. در جوشاندن شیر تغییراتی نیز در کیفیت شیر پدید می آید که به همین دلیل راه مناسبی نیست.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون شیر در کارخانجات صورت می گیرد و روش بهتری است ولی بهتر است بعد از یک روز ماندن شیر پاستوریز و استریلیزه شیر را جوشاند.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت | 294 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف تفریحی ترامادول و هزار عارضه ی رنگارنگ
  • کمبود وزن در خردسالان
  • آسیب به بینایی با لنزهای زیبایی
  • اگر شنوایی شما کاهش یافته است ، مطالعه کنید
  • مروری برعواقب زیاد ورزش کرد
  • استرس و تخریب قیافه
  • حقایقی در رابطه با نوروفیدبک
  • اطلاعات کامل در مورد لابیاپلاستی و واژینوپلاستی
  • محبوبترین ها

  • توضیحات جامع در مورد عفونت های قارچی زنانه
  • بیشترین مراجعه کننده به متخصص ارولوژی برای عفونت های ادراری است
  • مراقبت های دائم در برابر سرطان رحم
  • درمان تخمدان های PCO
  • 5 راه حل برای دور ماندن از سرطان پستان
  • با عارضه های پیش از قاعدگی مبارزه کنید ( بخش دوم)
  • توصیه هایی برای پیشگیری و درمان خارش واژن
  • افزایش حجم سینه از راه ورزشی
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما