میکروب شیر پاستوریزاسیون شیر استریلیزاسیون شیر از بین بردن میکروب شیر

در جوشاندن بیشتر میکروبها از بین می روند بجز بعضی از میکروبهای هاگ دار که از بین نمی روند. در جوشاندن شیر تغییراتی نیز در کیفیت شیر پدید می آید که به همین دلیل راه مناسبی نیست.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون شیر در کارخانجات صورت می گیرد و روش بهتری است ولی بهتر است بعد از یک روز ماندن شیر پاستوریز و استریلیزه شیر را جوشاند.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • کمک به رفع مشکلات بیش فعالی
  • رتبه منیزیم از کلسیم برای استخوان بالاتر است
  • چگونه بر رفتار های روزمره خود کنترل داشته باشیم
  • در کمترین زمان بیماری سل را تشخیص دهید
  • کاهش وزن در زنان مبتلا به PCOS (سندروم پلی کیستیک)
  • شیوه درمانی متفاوت برای تسکین کمر درد
  • استفاده های دارویی از ریواس
  • خواندن کتاب سبب افزایش طول عمر می شود
  • محبوبترین ها

  • چاق شدن و مشکلات آن در مراکز درمانی
  • رفع وضعیت بد بدن شما و صحیح نشستن
  • مشکلات روحی زنان مطلقه در جامعه
  • برای اولین بار راحت بخوابید
  • ابتلا به سرطان با کار در طول شب
  • خستگی پس از گذراندن تعطیلات
  • کسلی و خستگی را از بین ببرید
  • خواص نوشیدن آب در هنگام سحر
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما