میکروب شیر پاستوریزاسیون شیر استریلیزاسیون شیر از بین بردن میکروب شیر

در جوشاندن بیشتر میکروبها از بین می روند بجز بعضی از میکروبهای هاگ دار که از بین نمی روند. در جوشاندن شیر تغییراتی نیز در کیفیت شیر پدید می آید که به همین دلیل راه مناسبی نیست.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون شیر در کارخانجات صورت می گیرد و روش بهتری است ولی بهتر است بعد از یک روز ماندن شیر پاستوریز و استریلیزه شیر را جوشاند.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • پیشنهاداتی برای پرخورها
  • رفع اعتیاد به برخی خوردنی ها
  • خطرات و پیامدهای جانبی آلودگی هوا
  • مراقبت از دندان ها با مصرف این قبیل قرص ها
  • چیپس و پفک، عامل بیماری کودک
  • خنک شدن با این نوشیدنی های تابستانی
  • مواد طبیعی که لک های صورت را درمان می کند
  • واكسن اوريون با سويه جديد ايراني در موسسه تحقيقاتي واكسن و سرم‌سازي رازي توليد شد
  • محبوبترین ها

  • شبه‌افيونى‌ها چيستند؟
  • چربی سوز بودن داروهای پر کاری مثانه
  • ایبوپروفن بهترین مسکن برای تخفیف درد کودکان است
  • دارويي براي تقويت عملكرد افراد مبتلا به سندرم دان ساخته شد
  • تری سیکلیک ضد افسردگی و دارو های مربوط به آن
  • رونمایی از داروی نیتروكانتین قلب
  • گارسینیا کامبوجیا مکمل تاثیرگذار در کاهش وزن
  • داروی ضد درد Propoxyphene
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است