دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

fish

ماهی یکی از مواد با ارزش غذایی از نظر پروتئین و مواد معدنی و ویتامین ها می باشد. ماهی در جاهایی که امکانات و وسایل نگهداری کافی وجود ندارد فاسد می شود و در صورت داشتن این امکانات و مصرف سریع بعد از صید کمتر ماهی فاسد دیده می شود. ماهی ناقل بعضی از میکروبها و انگل هاست که نه تنها با خوردن که حتی با دست زدن و تماس موجب آلودگی انسان می شود.
مشخصات ماهی سالم به قرار زیر است:
1- سطح بدنش لزج بوده و برق و جلای خاصی دارد که این لزجی بعد از شتسشو از بین می رود.
2- فلسها براق و محکم به هم متصلند.
3- باله ها در ماهی سالم دارای حالتی طبیعی هستند.
4- چشمها درخشان، شفاف، روشن و برجسته بوده و تمام حدقه چشم را پر می کند.
5- مردمک چشم سیاه و عریض می باشد.
6- در ماهی سالم سرپوش برانش ها کاملا حفره برانش را مسدود کرده است.
7- مقعد ماهی سالم بسته و رنگ پریده و فرو رفته است و شکم نسبتا برآمده می باشد.
8- در ماهی سالم گوشت و داخل شکم ماهی بی بو است.
9- در مورد ماهی منجمد نیز اگر کاردی را در آب جوش گذاشته و پس از مدتی خشک کردن در داخل عضله ماهی یخ زده فرو ببریم بوی بد نشان دهنده فاسد بودن ماهی است.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه با رنگ کردن مو به آن آسیب نرسانیم
  • سرطانزابودن چیپس و پفک
  • به چه دلیل برخی از عروس ها دچا رافسردگی میشوند؟
  • با استفاده از فلفل در کمترین زمان جلوی خونریزی را بگیرید
  • مضرات مصرف خودسرانه ی دارو برای خانم ها
  • دلیل علاقه افراد به شکر برگ چیست؟
  • رفع التهاب در بدن با ترفندهای خوراکی
  • عوامل تغذیه ای مهم در ایجاد ناباروری مردان
  • محبوبترین ها

  • چگونه فرزندمان را به خوردن گوشت و مرغ تشویق کنیم؟
  • کدام گیاهان میتوانند ویتامینهای گوشت را داشته باشند
  • برای داشتن چشمانی سالم‌تر چه بخوریم؟
  • نوشیدنی های پرطرفدار در میان ایرانیان
  • شدت یافتن آلرژی با برخی محرک های غذایی
  • خوردن این غذاها را در زمان عادت ماهانه فراموش نکنید
  • شیر پاستوریزه نشده چه زیانهایی دارد؟
  • یبوست و راه حل های تغذیه ای برای رفع آن
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x