images4444411111
 از ارزش غذایی حلیم چه میزان اطلاع دارید این غذای محلی سنتی چه فایده هایی برای روزه داران دارد و مصرف آن با چه خاصیت هایی برای بدن همراه است؟

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عنوان کرد: حلیم یک ماده غذایی مناسب برای افطار است به شرط آنکه بدون روغن و همراه با دارچین مصرف شود.

دکتر سید مصطفی نچواک، متخصص تغذیه با توجه به مصرف حلیم در روزه‌داران گفت: در ایام روزه داری کاهش قند خون به ویژه هنگام افطار پدیده‌ای شایع است بنابراین لازم است هنگام افطار فرد روزه‌دار از یک ماده غذایی که حاوی ترکیبات نشاسته‌ای است و به راحتی جذب بدن می‌شود یا به عبارتی سریع الهضم و سریع الجذب باشد،استفاده کند. بنابراین با توجه به اینکه در تهیه حلیم از گندم استفاده می‌شود لذا می‌توان از حلیم به عنوان یک ماده غذایی مناسب برای وعده افطار استفاده کرد.

وی درباره چگونگی تهیه حلیم برای روزه داران، افزود: از آنجایی‌که اکثر روزه‌داران حلیم مصرفی خود را از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی تهیه می‌کنند لذا در درجه اول باید مطمئن بود که حلیم در محلی مناسب و با رعایت اصول و موازین بهداشتی تهیه شده باشد و افرادی که اقدام به طبخ و تهیه حلیم می‌کنند باید تمامی موارد مربوط به نکات ایمنی، سلامت و بهداشت را در تهیه و طبخ مواد غذایی رعایت کند.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه درباره مصرف حلیم به همراه دارچین و روغن، عنوان کرد: استفاده از دارچین در حلیم می‌تواند ارزش تغذیه‌ای حلیم را افزایش دهد اما استفاده از روغن باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای حلیم می‌شود. حلیم بهتر است بدون ترکیب با روغن مصرف شود. از طرفی استفاده از روغن همراه با حلیم می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و تاخیر در جذب آن شود.

نچواک با بیان اینکه باید به حجم حلیم مصرفی در وعده افطار نیز توجه شود، افزود: مصرف زیاد از حد حلیم در وعده افطار می‌تواند باعث سوء هاضمه و همچنین افزایش وزن شود.

آنا،

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نکاتی مهم در مورد سد دفاعی بدن در برابر میکروب ها
  • زرده طلایی چشمتان را نگیرد
  • بالا بردن کیفیت زندگی و کار با این روش ها
  • کمک به تغییر وزن کودک
  • انواع مشکلات و اختلالات قاعدگی و راههای درمانی
  • کاهش استرس و اضطراب با پیلاتس
  • راهنمایی های مهم تغذیه ای برای بانوان باردار
  • بروز سنگ در سیستم ادراری با این موارد
  • این کارها را برای پوست مختلط انجام ندهید
  • خطر بالا بودن قند خون در حاملگی
  • در کنترل فشار خون بالا تغذیه چقدر موثر است
  • داروهای خانگی برای تاول زبان
  • مرغ پخته شده در سس زنجبیل
  • چطوری دربچه ها برای ورزش انگیزه بوجود آوریم
  • پیشگیری از بروز قانقاریا
  • محبوبترین ها

  • علل ایجاد فشار خون
  • افزایش سن در قلب و عروق چه تغییراتی بوجود می آورد
  • درباره توانبخشی قلب چه میدانید
  • درمان و علائم هرپس زوستر را مرور کنیم
  • ابتلا به اچ آی وی با این نشانه ها در بدن
  • خال پوستی و خطرات ناشی از آن
  • درمان مشکلات ادراری با این روش های موثر
  • پشه مالاریا و برطرف کردن سرطان
  • درباره بیماری استئوآرتریت چه میدانید
  • سندروم های عجیب که تا به حال نمی شناختید
  • چرا مسموم می شویم
  • HIV و ایدز از کجا آمده است؟
  • نشانه های سندرم پاتلوفمورال و راه تشخیصی
  • شش راه تقویت تستوسترون به صورت طبیعی
  • چه چیزی می خواهید درباره بیماری کرون بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است