موضوعات

مواد خوراکی ممنوعه برای یخچال

food-preservation-2
مراقب مواد خوراکی که درون یخچال میگذارید باشید این مواد خوراکی با قرار گرفتن درون یخچال ممکن است خاصیت و ارزش غذایی خود را از دست بدهند

 یخچال یکی از ضروری‌ترین اثاثیه هرخانه‌ای است. دمای پایین آن باعث می‌شود غذاها تازه و بدون باکتری بمانند. اما باید توجه داشته باشید که هر ماده غذایی را نباید داخل یخچال نگهداری کرد. در زیر لیستی از 15 ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد آورده شده است. نگهداشتن این مواد غذایی در داخل یخچال آسیب جدی به آن‌ها وارد می‌کند.
۱- موز
بنا به گفته سازمان کانادایی تولید و بازاریابی، موز یکی از مواد غذایی مفید برای بدن است که باید خارج از یخچال نگهداری شود تا با درجه حرارت اتاق به تدریج برسد.
۲- سیب زمینی
اتحادیه سیب زمینی کاران کانادا می گوید که سیب زمینی را باید در جای خنک، خشک و تاریک نگهداری کرد، و در یخچال نشاسته آن خیلی زود به قند تبدیل می شود. آنها می گویند که سیب زمینی را در کیسه پلاستیک نگهداری نکنید، بلکه در یک قوطی مقوایی که بخوبی در جریان هوا باشد بگذارید.
۳- پیاز
براساس گفته انجمن پیاز آمریکا، این سبزی در صورت نگهداری در یخچال خراب می شود، و باید آنرا در خارج از یخچال و در معرض جریان هوا نگهداری کنید. اما اگر پوست آنرا می کنید در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید.
۴- آواکادو
آواکادو را نیز باید خارج از یخچال نگهداری کنید، زیرا هوای سرد مانع از رسیدن آن می شود.
۵- سیر
گذاشتن سیر در یخچال به خرابی و فاسد شدن آن می انجامد. در یخچال ظاهر آنها تغییر نمی کند، اما وقتی می برید متوجه می شوید که فاسد شده اند.
۶- نان
نان در یخچال رطوبت خود را از دست می دهد، و جویدن آن مشکل می شود، پس بهتر است که در خارج از یخچال نگهداری شود.
۷- قهوه
قهوه دانه و پودر را نیز نمی توانید در یخچال نگهداری کنید. آنها به جای خنک، تاریک و خشک نیاز دارند. اما اگر می خواهید برای مدت طولانی قهوه را نگهداری کنید، در یک کیسه بدون هوا بریزید ودر فریزر بگذارید. در این صورت برای یکماه می توانید ذخیره کنید.
۸- گوجه فرنگی
در یخچال مزه گوجه فرنگی خراب می شود، و سرمای یخچال مانع از رسیدن و خوشمزگی آن می شود.هارولد مک جز، در کتاب آشپزی خود توصیه می کند گوجه فرنگی را در یک سبد در آشپزخانه نگهداری کنید.
۹- عسل
عسل در یک ظرف در بسته برای همیشه تازه می ماند، به همین دلیل نگهداری آن در یخچال کار بیهوده ای است.بعلاوه نگهداری آن در یخچال باعث شکرک زدن آن می شود که خوردن آنرا مشکل می کند.
۱۰- هندوانه
هندوانه نبریده را داخل یخچال نگذارید، زیرا در درجه حرارت اتاق آنتی اکسیدانتهای آن حفظ می شوند.
به گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، در یخچال ماده بتا-کروتن آن که در بدن به ویتامین آ تبدیل می شود از بین می رود، به همین دلیل در یخچال نباید نگهداری کرد، مگر آنکه بریده شده باشد که در این صورت باید آنرا بپوشانید.
۱۱- کدو حلوایی
کدو حلوایی را نیز نه در یخچال بلکه باید در جای خشک و تاریک و در جریان هوا قرار دهید.
۱۲- روغن زیتون
روغن زیتون در یخچال تند می شود، و بهتر است آنرا در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
۱۳- ریحان
ریحان در یخچال بوی خود را از دست می دهد و بوی مواد غذایی دیگر را می گیرد. بهترین شکل نگهداری آن در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است. مارتا استوارت، آشپز معروف برای نگهداری طولانی مدت ریحان توصیه می کند که آنرا فریز کنید.
۱۴- میوهای هسته دار
میوه های هسته دار مانند کیوی، زردآلو، انبه، آلو، هلو را مانند گوجه فرنگی در صورت نگهداری در یخچال کال می مانند و مواد غذایی آنها از بین می رود.
۱۵- کره بادام زمینی
کره بادام زمینی در صورت نگهداری در یخچال و در ظرف در باز رطوبت خود را از دست می دهد و سفت می شود.
انتهای پیام/

همکار دکتر سلام

1 تیر 1395

مطالب مرتبط

  • خاصیت های مختلف برگ برخی از گیاهان
  • مبتلایان به امراض قندی بامیه بخورند
  • اسرار مصرف موز
  • خاصیت های معجزه آسای آناناس
  • این برگ ها جادویی هستند
  • چطور میتوان مصرف نیترات را کاهش داد؟
  • تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب
  • خواص باورنکردنی پوست انار برای سلامت پوست
  • درمان آلرژی فصلی از طریق خوراکی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • کاهش چشمگیر کلسترول خون با قارچ دنبلان
  • خاصیت های مختلف سبزیجات سفید
  • آغاز امپراطوری انار
  • داروی طبیعی برای آفت دهان
  • پربازدیدترین مطالب

  • میوه های درمان کننده بیماری های این فصل
  • با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • مامیران و این تاثیرات مفید
  • قهوه راه حلی برای درمان جوش صورت
  • خاصیت های بی نظیر درمانی سرکه سیب
  • آیا گیاه کینوا را می شناسید
  • کدام خوراکی را برای کدام عضو بدن آفریده شده است
  • خواص لبو با نگاهی متفاوت
  • دانستنی هایی پیرامون میوه خواری
  • 5 دلیل برای خوردن بیشتر میوه
  • غذاهای تند و تیز را به این علت میل کنید
  • خوشبو شدن دهان با زیره سیاه
  • استفاده های مختلف از فلفل سبز
  • چای موز و برطرف کردن مشکلات بدن
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • درمان گرفتگی در بینی خردسالان
  • خاصیت های معجزه آسای آناناس
  • تاثیر نیکوتین بر سیستم عصبی
  • تاثیرات مثبت گل درمانی بر بدن
  • نفاس پس از زایمان و شیردهی
  • برطرف کردن اسهال در خردسالان
  • افزایش مهارت های اجتماعی برای دوست یابی
  • پرهیزات مهم در فصل پاییز
  • نشانه های سلامت یک کودک دو ساله
  • بررسی علل بروز حاملگی کاذب
  • رسیدن به شکم صاف با مصرف نوعی معجون
  • بررسی جنین بعد از سی هفته
  • اسرار مصرف موز
  • عوامل استرس زا در زندگی
  • اهمیت رازداری در زندگی دونفره
  • پیشنهاد سردبیر

  • تقویت رشد و نمو شیرخوار
  • محققان ايراني داروي بيماري مالاريا و دنگي را به مالزي مي برند
  • خطر ابتلا به سل را با طب سوزنی افزایش ندهید
  • پوستی به شفافیت آینه با ماسکهای طبیعی
  • ميوه و سبزي را جايگزين مولتي ويتامين كنيد
  • عطسه با بینی مسدود و این پیامدها
  • شیرینی برگ
  • درمانی آسان با نمک برای درد شقیقه ها
  • این ترکیب بیش از ده بیماری را درمان میکند
  • پنه گل کلم با سس خردل
  • سوء استفاده از متادون نگران کننده است نه مصرف آن
  • مقابله با پرخوری و کنترل اشتها
  • تغییرات کلی در نحوه زندگی
  • درس خواندن در این روزها
  • اهمیت و نقش ذهن آگاهی
  • 
       
    
    x