food-preservation-2
مراقب مواد خوراکی که درون یخچال میگذارید باشید این مواد خوراکی با قرار گرفتن درون یخچال ممکن است خاصیت و ارزش غذایی خود را از دست بدهند

 یخچال یکی از ضروری‌ترین اثاثیه هرخانه‌ای است. دمای پایین آن باعث می‌شود غذاها تازه و بدون باکتری بمانند. اما باید توجه داشته باشید که هر ماده غذایی را نباید داخل یخچال نگهداری کرد. در زیر لیستی از 15 ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد آورده شده است. نگهداشتن این مواد غذایی در داخل یخچال آسیب جدی به آن‌ها وارد می‌کند.
۱- موز
بنا به گفته سازمان کانادایی تولید و بازاریابی، موز یکی از مواد غذایی مفید برای بدن است که باید خارج از یخچال نگهداری شود تا با درجه حرارت اتاق به تدریج برسد.
۲- سیب زمینی
اتحادیه سیب زمینی کاران کانادا می گوید که سیب زمینی را باید در جای خنک، خشک و تاریک نگهداری کرد، و در یخچال نشاسته آن خیلی زود به قند تبدیل می شود. آنها می گویند که سیب زمینی را در کیسه پلاستیک نگهداری نکنید، بلکه در یک قوطی مقوایی که بخوبی در جریان هوا باشد بگذارید.
۳- پیاز
براساس گفته انجمن پیاز آمریکا، این سبزی در صورت نگهداری در یخچال خراب می شود، و باید آنرا در خارج از یخچال و در معرض جریان هوا نگهداری کنید. اما اگر پوست آنرا می کنید در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید.
۴- آواکادو
آواکادو را نیز باید خارج از یخچال نگهداری کنید، زیرا هوای سرد مانع از رسیدن آن می شود.
۵- سیر
گذاشتن سیر در یخچال به خرابی و فاسد شدن آن می انجامد. در یخچال ظاهر آنها تغییر نمی کند، اما وقتی می برید متوجه می شوید که فاسد شده اند.
۶- نان
نان در یخچال رطوبت خود را از دست می دهد، و جویدن آن مشکل می شود، پس بهتر است که در خارج از یخچال نگهداری شود.
۷- قهوه
قهوه دانه و پودر را نیز نمی توانید در یخچال نگهداری کنید. آنها به جای خنک، تاریک و خشک نیاز دارند. اما اگر می خواهید برای مدت طولانی قهوه را نگهداری کنید، در یک کیسه بدون هوا بریزید ودر فریزر بگذارید. در این صورت برای یکماه می توانید ذخیره کنید.
۸- گوجه فرنگی
در یخچال مزه گوجه فرنگی خراب می شود، و سرمای یخچال مانع از رسیدن و خوشمزگی آن می شود.هارولد مک جز، در کتاب آشپزی خود توصیه می کند گوجه فرنگی را در یک سبد در آشپزخانه نگهداری کنید.
۹- عسل
عسل در یک ظرف در بسته برای همیشه تازه می ماند، به همین دلیل نگهداری آن در یخچال کار بیهوده ای است.بعلاوه نگهداری آن در یخچال باعث شکرک زدن آن می شود که خوردن آنرا مشکل می کند.
۱۰- هندوانه
هندوانه نبریده را داخل یخچال نگذارید، زیرا در درجه حرارت اتاق آنتی اکسیدانتهای آن حفظ می شوند.
به گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، در یخچال ماده بتا-کروتن آن که در بدن به ویتامین آ تبدیل می شود از بین می رود، به همین دلیل در یخچال نباید نگهداری کرد، مگر آنکه بریده شده باشد که در این صورت باید آنرا بپوشانید.
۱۱- کدو حلوایی
کدو حلوایی را نیز نه در یخچال بلکه باید در جای خشک و تاریک و در جریان هوا قرار دهید.
۱۲- روغن زیتون
روغن زیتون در یخچال تند می شود، و بهتر است آنرا در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
۱۳- ریحان
ریحان در یخچال بوی خود را از دست می دهد و بوی مواد غذایی دیگر را می گیرد. بهترین شکل نگهداری آن در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است. مارتا استوارت، آشپز معروف برای نگهداری طولانی مدت ریحان توصیه می کند که آنرا فریز کنید.
۱۴- میوهای هسته دار
میوه های هسته دار مانند کیوی، زردآلو، انبه، آلو، هلو را مانند گوجه فرنگی در صورت نگهداری در یخچال کال می مانند و مواد غذایی آنها از بین می رود.
۱۵- کره بادام زمینی
کره بادام زمینی در صورت نگهداری در یخچال و در ظرف در باز رطوبت خود را از دست می دهد و سفت می شود.
انتهای پیام/

ارسال شده در 1 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • سوزش ادرار چرا رخ میدهد آیا نشانه بیماری است؟
  • خوراکی های مفید برای کبد را بشناسیم
  • چه رژیمی غذایی برای بدن شما مناسب می باشد؟
  • تاثیر استدلال در رفتار و کردار
  • رفع بی حالی و بی حوصلگی با مصرف کنجد
  • تاثیرات مختلف خوابیدن و استراحت بر کمردرد
  • آموزش آشپزی در ماشین ظرف‌شویی
  • نگرانی های تغذیه ای خردسالان
  • چند توصیه برای سالم زندگی کردن
  • درمان خودسرانه زردی در نوزادان ممنوع!
  • چه موقع داروی ضد افسردگی تاثیر میگذارند
  • نقش ژنتیک در پراشتهایی
  • امواج رادیویی و عوارض آن ها
  • خطرات مزمن اینگونه نشستن ها
  • آموزش تصویری درست کردن مو با یک حلقه
  • محبوبترین ها

  • چرا نباید جوش ها را بترکانید
  • در کشیدن ابرو این اشتباهات را انجام ندهید
  • 8 نکته برای زیبا شدن در صبح
  • آموزش فیکس آرایش
  • منشا خارش پوست پیدا شد
  • دستگاه سولاریوم و این آسیب های جبران ناپذیر
  • بدون درد و خونريزي چند تکنیک زیبایی یاد بگیریم
  • شش نکته ی طلایی و جالب درباره ی مو
  • رسیدگی به ناخن با این روش ها
  • با رعایت این موارد، نگذارید موهایتان بریزد
  • آیا هنگام دوش گرفتن ریزش مو نگران کننده است ؟
  • رازهایی درباره پوست که هر زنی باید بداند
  • سبیل خود را نزنید تا از فواید آن بهره ببرید
  • مراقبت از موها و افزایش آنها
  • نسخه آرامش دهنده پوستتان اینجاست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است