41742
مصرف کره تا کنون برای بیماران قلبی مضر تلقی شده است در صورتی که می تواند برای این افراد بی خطر و مفید نیز باشد و در برابر ابتلای آن ها به دیابت بسیار مفید باشد

مطالعه جدید محققان نشان می دهد هیچ ارتباطی بین مصرف کره و افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته وجود ندارد.

پژوهش های محققان دانشگاه تافتس ماساچوست نشان می دهد شاید مصرف کره با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط باشد، اما افزایش این ریسک بی نهایت اندک است. حتی کره نقش محافظتی نسبی در مقابل ابتلا به دیابت نوع۲ دارد.

دکتر داریوش مظفریان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در مجموع نتایج ما نشان می دهد که نباید مصرف کره در رژیم غذایی را بیش از اندازه کاهش یا افزایش داد.»

کره دارای چربی اشباع شده نسبتا بالایی است که به طورکلی چربی «بد» محسوب می شود. به گفته محققان، بررسی تاثیرات کلی مصرف برخی غذاهای مشخص شاید عوارض بدی به همراه داشته باشد، اما ترکیب آنها باهم در یک غذا، مثل کره، ممکن است تاثیر متفاوتی بر سلامت فرد گذارد و هیچ یک از خواص مضر خود را که به تنهایی داراست نداشته باشد.

در این مطالعه، محققان اطلاعات ۹ مطالعه قبلی را که در مجموع شامل بیش از ۶۳۶ هزار نفر در ۱۵ کشور جهان بود را به مدت ۱۰ تا ۲۳ سال بررسی کردند. در طول این مدت، ۲۸,۲۷۱ نفر فوت کردند؛ ۹۷۸۳ نفر مبتلا به بیماری قلبی تشخیص داده شدند؛ و ۲۳,۹۵۴ نفر مبتلا به دیابت نوع۲ شدند.

میانگین مصرف روزانه کره این افراد از یک سوم قاشق چایخوری در روز تا ۳ قاشق چایخوری در روز بود.

محققان دریافتند یک وعده مصرف روزانه کره (۱۴ گرم یا حدود یک قاشق چایخوری) با ۱ درصد افزایش ریسک مرگ در طول این دوره مرتبط است. از سوی دیگر، این میزان مصرف کره در روز، با ۴ درصد کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع۲ نیز مرتبط بود.

همچنین محققان دریافتند هیچ رابطه ای بین خورن کره و تشخیص بیماری قلبی در افراد مشخص نشد.

البته به گفته دکتر مظفریان، باید تحقیقات بیشتری در مورد تاثیر کره بر کاهش احتمال ابتلا به دیابت انجام شود. در مطالعات قبلی، رابطه بین مصرف چربی های لبنی موجود در ماست و پنیر و کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ مشخص شده بود.

مهر،

ارسال شده در 12 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • شخصیتتان را با این نوع ماست تغییر دهید
  • روشهای موثر برای رسیدن به سلامتی
  • کفش های پاشنه دار بخریم یا خیر؟
  • شرایط به وجود آورنده اسهال
  • عفونت در بارداری و خطرات آن برای شنوایی جنین
  • مراقبت از مو: روغن های طبیعی برای تقویت موهای آسیب دیده
  • آموزش اصول آشپزی
  • غربالگری دیابت چه مراحلی دارد؟
  • دگرگون شدن فضای منزل در فصل پاییز
  • از کجا بدانیم رفیق بدی داریم؟
  • رفع مشکل عرق با بوتاکس
  • 227 نوزاد مبتلا به تیروئید در استان فارس شناسایی شدند
  • با این روش های موثر طبیعی سرفه را از بین ببرید
  • درمان سرطان با بیوتراپی و ایمونوتراپی
  • از مهمترین عوامل ترس در سنین پایین
  • محبوبترین ها

  • تکنیک های جالب و تاثیرگذار درمانی برای بیش فعالی
  • تاثیر صدای مادر بر نوزاد
  • دراوردن دندان کودک ملزم رعایت بهداشت وی است
  • مواد غذایی مضری که باید از نوزادان دور کنید
  • تصورات غلط برخی پدران
  • همه توصیه های لازم برای ماساژ شیرخوار
  • اصول راه وروش برقراری ارتباط با نورسیده
  • عواقب بازی های خطرناک با کودکان
  • ویژگی های فرزندان پسر
  • رابطه مستقیم هوش جنین و نحوه به دنیا امدنش
  • ذهن اطفال و خاطرات
  • حمایت و توجه به میزان مساوی بین فرزندان
  • تا چه حدی میتوان کودک را تنبیه کرد؟
  • صحیح و غلط آب قند دادن به نوزاد
  • چگونه ترس کودک را در خواب از بین ببریم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است