how-to-clean-fruits-and-vegetables-620x350

اگر مایلید میوه ها و سبزیجاتتان را به بهترین نحو بشویید و از هر گونه میکروب و آلودگی آن ها را بزدایید بهتر است روش اصولی و بهداشتی آن را یاد بگیرید این روش بسیار ساده و ارحت است و در شستن سبزیجات و میوه ها کمک زیادی به شما میکند در ادامه مطلب با ما همراه باشید و با این روش آشنا شوید

اگر خیال می‌کنید که سبزیجات و میوه‌های ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اید.

میوه‌ها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفت کش‌ها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. ممکن است سبزیجات و میوه‌ها با کودهای طبیعی و تقویت‌کننده‌های خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشد.

از این رو، تمیز کردن میوه‌ها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد. بی‌ کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است. نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که آن یک «آفت کش زیستی» محسوب می‌شود؛ بنابراین می‌تواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد.

طرز تهیه
نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است. کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود. سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید.

در حالت دوم، باید محلول را با یک برس به میوه‌ها یا سبزیجات بکشید. در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آن میوه یا سبزیجات را با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آن‌ها باقی نماند.

پایگاه خبری شبکه العالم،

ارسال شده در 19 تیر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • تکنیک های کاهش شکر در رسپی های غذا
  • آیا قرص ورزش وجود دارد؟
  • درنای «امید» نا امید بازگشت
  • لواشک با رنگ های غیرمجاز خوراکی
  • از کجا بدانیم چه نوع کرمی برای پوست ما خوب است؟
  • خطر فعالیت های ورزشی در سالمندان
  • کاشت نگین در چشم و این پیامدهای خطرناک
  • اسرار بدن شگفت انگیز شکیرا بعد از زایمان( ورزش تصویری)
  • تصاویری از نبولایزر اولتراسونیک قابل حمل
  • ونوم (VTS)چه نوع سیستم حرکتی است؟
  • زمان مناسب برای خوابیدن نوزاد
  • مصرف آب میوه های صنعتی چه تاثیراتی بر سلامت افراد می گذارد
  • خوراک اسفناج و تخم مرغ در فر
  • نکاتی مهم و اساسی در ارتباط با کاهش جوشها
  • غذاهایی که سلامت شما را در آلودگی هوا حفظ می کنند
  • محبوبترین ها

  • این عادات غذایی منجر به بروز بیماری می شود
  • راه هایی برای خنثی کردن ژن های چربی
  • چگونه میوه ها را انجماد کنیم
  • آیا می توانم وزن کم کنم؟
  • جایگزین همبرگرهای گوشتی به بازار آمد
  • اسرار متناسب بودن اندام تیلور سوئیفت
  • نسخه تغذیه ای برای داشتن موهای سالم
  • دلایل زیان داشتن جوجه کباب
  • رژیم غذایی در بیماری فتق هیاتال
  • مباحثی در ارتباط با بروکلی که نمی دانستید
  • راهی برای ترک دادن عادت هله هوله خوری کودک
  • بهترین مواد غذایی هنگام سرماخوردگی
  • ماهی برای مغز نیز مفید است
  • خوراکی هایی با سدیم بالا
  • برای اینکه زخمتان زودتر ترمیم شود این غذا ها را بخورید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است