دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

مراقبت از بدن در برابر دیابت رژیم غذایی پرچرب برای دیابت دیابت پیشگیری از ابتلا به دیابت ابتلا به دیابت

رژیم غذایی با مصرف چربی های سالم می تواند به شما در پیشگیری از مبتلاشدن به دیابت کمک کند سعی کنید با خوردن چربی های مفید در پیشگیری از مبتلاشدن به دیابت به خود کمک کنید توصیه های متخصصین تغذیه را در این باره مطالعه کنید و اجازه ندهید خطر امراض قندی شما را تهدید کند.

محققان علوم پزشکی اعلام کردند در برخی افراد مستعد چاقی، رژیم غذای پرچرب، از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند.

مطالعه دو ساله محققان نشان می دهد بر خلاف تصور قبلی،‌ مصرف غذاهای سرشار از چربی در برخی از افراد مستعد به چاقی، از خطر ابتلا به دیابت می کاهد.

بررسی این محققان بر روی 744 نفر نشان داد تغذیه با رژیم غذایی 40 درصد چربی، بیشتر از رژیم غذایی 20 درصد چرب، از خطر ابتلا به دیابت می کاهد.

بیماری قند یا دیابت نوعی اختلال در سوخت و ساز است که به علل مختلف تظاهر می کند و با درجات مختلف از کمبود انسولین، یا عدم پاسخ به انسولین همراه است.

طبق این تعریف نقش مهم انسولین و تغییرات مهمی که بدنبال کمبود آن در سوخت و ساز ایجاد می شود بهتر مشخص می شود.

این نوع دیابت تقریبا هشتاد و پنج تا نود درصد کل بیماران دیابتی را تشکیل می دهد.

در این نوع دیابت، زمینه ارثی دخالت دارد و در مقایسه با دیابت وابسته به انسولین بیشتر به صورت فامیلی مشاهده می شود.

در فردی که دارای زمینه ارثی بیماری است، عوامل محیطی می توانند موجب بروز علائم بیماری شوند.

در کشورهای غربی ابتلا به دیابت به میزان شصت تا نود درصد مربوط به عامل دریافت کالری اضافی، چاقی و در نتیجه مقاومت نسبی به انسولین است.

دیابت نوع دوم، اغلب در بین افراد میانسال دیده می شود.

در دیابت نوع دوم، کمبود انسولین به طور نسبی وجود دارد ولی مقاومت به انسولین می تواند در پیدایش بیماری اهمیت بیشتری داشته باشد.

در این بیماران پاسخ انسولین به گلوکز ممکن است طبیعی یا بیش از طبیعی باشد.

میزان،

5 1000
ارسال شده در 19 تیر 1395 توسط با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • به همراه داشتن این داروها را در سفرهای نوروزی فراموش نکنید
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • اهمیت کار با کامپیوتر برای افراد سالمند
  • استفاده از این سه نوع رژیم غذایی برای سلامتی ممنوع!
  • هوشیار شدن ذهن با خواب بعد از ظهر
  • ایجاد تنوع در دویدن
  • ویتامین‌های گروه ب چه فوایدی دارند؟
  • بررسی علل خطرناک احساس درد در قفسه سینه
  • محبوبترین ها

  • نحوه مراقبت از قلب بعد از یائسگی
  • آهسته بودن ضربان قلب و مشکلات ناشی از آن
  • بررسی فواید استفاده از مولتی ویتامین ها در مقابله با بیماری قلبی
  • دندان پزشکان چگونه می توانند به سلامت قلب شما کمک کنند؟
  • دانستنی هایی در رابطه با هولتر فشار خون
  • فشار خون خود را در منزل بدون دارو کنترل کنید
  • مضر بودن پلاک های پروتئینی آلزایمر برای قلب
  • عوارض مختلف سردی هوا برای قلب و عروق
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • کلینیک ارتودنسی دکتر گوگانی
  • دکتر حسن عامری جراح زیبایی گوش و بینی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x