capo
برای اینکه در نوشیدن مواد شیری تنوع ایجاد کنیم می خواهیم در این بخش برایتان طریق درست کردن کاپوچینو را آموزش دهیم اما همانطوریکه می دانیم برای درست کردن این نوشیدنی به دستگاه مخصوص نیاز است که ما در این بخش بدون دستگاه وب ه شیوه خانگی آموزش میدهیم

نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است. از پودر کاکائو و یا پودر دارچین جهت طعم‌دهی و تزیین روی کفِ شیر نیز استفاده می‌گردد. در این مطلب طرز تهیه کاپوچینو بدون نیاز به دستگاه را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

  •     200 میلی لیتر شیر چرب
  •     ½ قاشق چایخوری شکر
  •     قهوه یا اسپرسو دم کرده

طرز تهیه:

1-شیر سرد را با شکر مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار می دهیم تا بجوش بیاید .ظرف را از روی حرارت برداشته و با استفاده از همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خوب کف کن نکته اینجاست که باید از یک طرف شروع به هم زدن کنید و به صورت چرخشی از همزن استفاده نکنید.

2-قهوه را دم کرده که می توان از قهوه ترک استفاده کرد و یا اسپرسو که طرز تهیه قهوه ترک و اسپرسو در سایت در قسمت نوشیدنی ها موجود است.

3-داخل فنجان تا یک سوم آن قهوه می ریزیم و با استفاده از یک قاشق شیر گرم را داخل فنجان می ریزیم تا دوسوم فنجان و آخرین مرحله اضافه کردن کف شیر هست. استاندارد اندازه فنجان کاپوچینو 150-180ml است. اما شما می توانید فنجان بزرگتر در صورت نیاز استفاده کنید.

4-و در انتها می توانید روی آن را با پودر دارچین یا قهوه تزئین کنید

وب سایت مواد لازم