دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
636054908778455790
آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

منبع: naturalnews.com

مترجم: یاسمین مشرف

5 1000
ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x