636054908778455790 املاح و مواد معدنی موجود در شیرهای پاستوریزه
آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

منبع: naturalnews.com

مترجم: یاسمین مشرف

ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • لکنت زبان بچه و درمانش در خانه
  • 45 ماده سمی که گرد و غبارِ درون خانه ها به همراه دارند
  • پیامدهای شنیدن صداهای بلند
  • نارسایی احتقانی قلبی و نکات تغذیه ای مربوط به آن قسمت دوم
  • فواید مصرف جوشانده پوست انار
  • شیرینی مسقط
  • تنوع در سبک زندگی در سالمندان
  • با چای سیاه بدنتان را بیمه کنید
  • خطر مننژیت برای شیرخواران
  • برای لاغر شدن این راهکارهای جهانی را بدانید (1)
  • قند موجود در انواع مواد غذایی
  • بیمار سکته مغزی کرده را سه ساعته به بیمارستان برسانید
  • اهمیت درمان به موقع و سریع سکته مغزی
  • همه عوارض دندان قروچه کودکان
  • اسکراب خانگی صورت و بدن با استفاده از قهوه
  • محبوبترین ها

  • روش حجیم شدن مو در هند
  • مزایای داشتن پوست قهوه ای
  • شیرینی و شکلات، عامل افزایش آکنه
  • پوست های چرب چگونه آرایش کنند
  • دلیل ایجاد لک های صورت و پیشگیری و درمان
  • پیشنهادات طب سنتی برای انواع مشکلات پوستی
  • راهکارهایی برای حالت دار شدن موها
  • علل و درمان ریزش مژه در خانم ها
  • ریزش مو نتیجه نخوردن سحری
  • تعاریفی از انواع ناراحتی های پوستی-۱
  • رسپی اسکراب شکری گریپ فروت برای زیبایی پوست
  • مراقبت‌های ویژه برای پوست‌های چرب
  • اگر از علاقمندان به خط چشم هستید از این راهکار استفاده کنید
  • سرم مو را چطوری و در چه مواقعی استفاده کنیم؟
  • زیباتر شدن پوست با این موارد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است