شیرهای مرده شیرهای پاستوریزه، پاستوریزه و هموژنیزه کردن پاستوریزه کردن شیر باکتری‌های مفید شیر آنزیم‌های مفید موجود در شیر
آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

منبع: naturalnews.com

مترجم: یاسمین مشرف

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عوارض استفاده از این ظروف برای خانم های باردار
  • نوشیدن چای پس از غذا
  • در مورد کرگدن ها این حقایق خواندنی را بدانید
  • رفع کمردرد بدون دارو
  • راهکارهای مفید و مهم برای یک زن زیبا
  • کاهش یا افزایش وزن فرزندان
  • چگونگی یک خمیردندان با کیفیت
  • مدل موی آقایان برمبنای مدل صورت
  • محبوبترین ها

  • تغذیه جهت تقویت پوست و مو
  • شیوه هایی برای تمیز جلوه دادن موها
  • برای این رده سنی از لاک ناخن استفاده نکنید
  • آموزش آرایش پنج دقیقه ای
  • استفاده از اسپری مو
  • شیوه درست بخار دادن پوست در خانه
  • با ماسک کدو تنبل در فصول سرد سال پوست خود را شاداب نگه دارید
  • استفاده خودسرانه از ماسک های صورت جوش ها را بدتر می کند
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • لیفتینگ با نخ
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است