دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

523383-al

آلزایمر معمولا در چه سنینی رخ میدهد برای مقابله و مواجه با این عارضه در حافظه از چه توصیه هایی می توانیم کمک بگیریم چه موادغذایی در ایجاد آلزایمر تاثیرگذار هستند و می توانند موجب تخریب حافظه ما شوند زوال عقل با چه سبک زندگی به سراغ ما خواهد آمد؟

 مطالعه جدید نشان می دهد فاکتورهای پرخطر ابتلا به آلزایمر با پیروی از رژیم غذایی غربی مرتبط هستند.

 بیماری آلزایمر ۶۰ تا ۸۰ درصد از نمونه دمانس (زوال عقل) در سراسر جهان را شامل می شود و معمولا علائم آن به مرور زمان تشدید می شود.

طبق اعلام انجمن آلزایمر، هیچ درمان و داروی قطعی برای توقف پیشرفت این بیماری وجود ندارد. اما یک راه کاهش ریسک ابتلا به زوال عقل می تواند رژیم غذایی باشد.

مطالعه جدید محققان آمریکایی آشکار ساخته است که رژیم غذایی غربی ارتباط چشمگیری با فاکتورهای پرخطر آلزایمر دارد. رژیم غذایی غربی مملو از گوشت، شیرینی جات، و محصولات لبنی پرچرب هستند.

ویلیام گرنت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «کاهش مصرف گوشت می تواند به شکل قابل توجهی موجب کاهش ریسک بیماری آلزایمر و همچنین چندین نوع سرطان، دیابت نوع۲، سکته و احتمالا بیماری مزمن کلیوی شود.»

طبق این مطالعه، هر فرد در آمریکا در حدود ۴ درصد در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر قرار دارد که در مقایسه با مردم کشورهای برزیل، شیلی، کوبا، مصر، هند، مغولستان، نیجریه، کره جنوبی و سریلانکا با ریسک بالاتری روبرو هستند.

الگوهای رژیم غذایی غربی احتمالا فاکتور مهمی در افزایش ریسک زوال عقل در آمریکا است.

همچنین مطالعات قبلی نشان می دهد زمانیکه مردم ژاپن رژیم غذایی شان را از مصرف غذاهای سنتی به غذاهای غربی تغییر دادند، بیماری آلزایمر هم از ۱ درصد در سال ۱۹۸۵ به ۷ درصد در سال ۲۰۰۸ افزایش یافت.

گرنت در ادامه عنوان می کند: «شواهد بدست آمده از مطالعات مشاهده ای و اکولوژیکی نشان می دهد الگوی رژیم غذایی غربی، بخصوص میزان بالای گوشت در این رژیم، ارتباط قوی ای با ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر و چندین بیماری مزمن دیگر دارد.»

مهر،

5 1000
ارسال شده در 8 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x