turmeric-ginger-chili-wandering-spice

سرطان ریه و معده را می توانیم با کمک برخی مواد طبیعی مهار کنیم زنجبیل و فلفل قرمز کمک زیادی به شما در این زمینه می کنند اگر تمایل دارید به این بیماری های خطرناک دچار نشوید توصیه می کنیم از این دوماده طبیعی که حاوی مقادیر زیادی کپسایسین هستند کمک بگیرید و ریسک ابتلا به سرطان را در بدنتان پایین بیاورید .

به گفته محققان، زنجبیل و فلفل قرمز می توانند همراه باهم ریسک سرطان را کاهش دهند.

برخی تحقیقات نشان داده اند که کپسایسین (capsaicin)، ترکیبی که موجب تندی فلفل های قرمز می شود، ممکن است علت بروز سرطان باشد.حال محققان در مطالعات حیوانی خود بر روی موش ها دریافته اند که ترکیب تند زنجبیل موسوم به ۶-ginergol می تواند تاثیرات احتمالا مضر کپسایسین را از بین ببرد.

به گفته محققان آمریکایی، ۶-gingerol در ترکیب با کپسایسین می تواند ریسک سرطان را کاهش دهد.

اگرچه برخی مطالعات نشان داده اند که فلفل دارای فواید زیادی است اما در برخی مطالعات دیگر مشخص شده است که رژیم غذایی مملو از کپسایسین با ابتلا به سرطان معده مرتبط است.

محققان به مدت چند هفته به موش های مستعد ابتلا به سرطان ریه کپسایسین، یا ۶-gingerol یا ترکیب هر دو را خوراندند. در طول مدت مطالعه، تمامی موش های که فقط کپسایسین دریافت کرده بودند، مبتلا به تومورهای سرطان ریه شدند درحالیکه فقط نیمی از موش های تغذیه شده با ۶-gingerol مبتلا به این تومورها شدند.

نکته جالب توجه اینکه، از بین موش های که تحت تغذیه با ترکیب این دو ماده قرار گرفته بودند، فقط ۲۰ درصد مبتلا به سرطان شدند.

منبع : ببیتوته

الودکتر

 

 

ارسال شده در 28 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • همه عوامل مختل کننده کنترل زمان
  • کودک پرخاشگر و عصبی
  • اصول بهداشتی برای محو کردن جای تاتو
  • راز ثروتمند شدن بدون تخصص
  • زندگی شاد و سالم با خنده
  • بروز خلاقیت و استعدادها در بچه
  • عوامل مهم برای جذاب بودن
  • پوست خشک همراه با دیابت
  • تغذیه صحیح مادر در دوران بارداری
  • دانسته های جامع در ارتباط ویتامین D (کلسیفرول)
  • درمان مشکلات ادراری با این روش های موثر
  • آیا خوردن میوه هنگام عصر چاق کننده است؟
  • بهترین رژیم غذایی برای آمادگی قبل از مسابقات ورزشی
  • با این نکات ساده، دندانتان را سفید کنید
  • خوراک لوبیا،غذایی خوشمزه برای گیاهخواران
  • محبوبترین ها

  • مینی کیک با مخلوطی از میوه ها
  • با نوتلا دسر یخی درست کنید
  • آموزش تهیه نوعی خوراک با تورتیلا و خامه ترش
  • رسپی دیگری از نان ترکیه
  • نحوه پخت نوعی خوراک مرغ با سبزیجات
  • پیراشکی ماست و اسفناج
  • بال مرغ را متفاوت بپزید
  • دستور پخت تارت آلبالو برای شب های تابستانی
  • ساندویچ تن با پیاز قرمز
  • مینی اک مک چاودار
  • کباب ملکه غذایی شیک و مجلسی
  • چگونه برنج را معطر درست کنیم
  • بیسکویت های بسیار لذیذ و شیک شکری
  • شیرینی بمب انرژی
  • کیک با میوه های خشک و گردو و بادام
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است