دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

طرز تهیه خورش بامیه بادمجان خورش بامیه بادمجان انواع خورش سنتی

ما ایرانی ها کباب های لذیذ و متنوعی داریم که حتی بعضی از آن ها به فرهنگ و منوی اصلی کشورهای همسایه و دور تر راه پیدا کرده اند؛ به طور مثال در گرجستان کباب کوبیده جزء محبوب ترین غذاهاست. ولی اینکه ما کباب های خوشمزه ای داریم، دلیل نمیشود خورش های سنتی و قدیمی خود را فراموش کنیم؛ خورش بامیه بادمجان یکی از لذیذترین و پرفایده ترین خورش های ماست که روغن زیادی در آن به کار نرفته و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت خورش بامیه بادمجان را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

  • بادمجان 6 عدد
    بامیه 500 گرم
    مرغ 1 عدد
    غوره 250 گرم
    پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق
    روغن به میزان لازم
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به دلخواه
  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.  بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
کلینیک صدف

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x