bademjoon

ما ایرانی ها کباب های لذیذ و متنوعی داریم که حتی بعضی از آن ها به فرهنگ و منوی اصلی کشورهای همسایه و دور تر راه پیدا کرده اند؛ به طور مثال در گرجستان کباب کوبیده جزء محبوب ترین غذاهاست. ولی اینکه ما کباب های خوشمزه ای داریم، دلیل نمیشود خورش های سنتی و قدیمی خود را فراموش کنیم؛ خورش بامیه بادمجان یکی از لذیذترین و پرفایده ترین خورش های ماست که روغن زیادی در آن به کار نرفته و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت خورش بامیه بادمجان را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

  • بادمجان 6 عدد
    بامیه 500 گرم
    مرغ 1 عدد
    غوره 250 گرم
    پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق
    روغن به میزان لازم
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به دلخواه
  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.  بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.

منبع: آشپزی

 

ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • استفاده از پروتئین موجود در اشک چشم جهت تشخیص سرطان سینه
  • مولتی ویتامین بخورید و سرطان را از خود دور کنید
  • ریشه های حیوان آزاری از نظر روانشناسان
  • رفتار مادر در سومین ماه بارداری چگونه است
  • ماکارونی با ماست
  • پیشگیری از وقوع آتش سوزی های ناگهانی در خانه
  • از چه زمانی به کودک غذای کمکی بدهیم؟
  • بیماری های لثه و افزایش وزن
  • اندام دلخواه و زیبا پس از زایمان
  • دانستنی هایی در رابطه با هوش
  • علت انواع سرفه های کودکان و راه های درمان آن
  • راه حل های مراقبت از کودک در مقابل انواع عفونتها
  • مراقبت بیشتر از گوش سگ
  • قهوه در پیشگیری از نابینایی موثر است
  • نان نرم با آب معدنی
  • محبوبترین ها

  • دلمه فلفل به سبک کشور ترکیه
  • موس شکلاتی با پوره آناناس
  • آش انار برای شب یلدا
  • شیرینی کشمشی به سبک قنادی های ترکیه
  • دیپ ساده همراه با عطر و طعم سیر
  • پوره سیب زمینی و نخود سبز
  • روش آشپزهای معروف برای تهیه جوجه کباب
  • دسر کاراملی با طعم سیب
  • روش تهیه انواع وافل پیتزایی
  • سالادهای خوشمزه رژیمی و سالم
  • سالاد رژیمی با سه سبزی
  • آموزش کرپ مرغ به همراه سبزیجات
  • شیرینی پرتقالی به سبک ترکیه
  • آموزش طبخ کیک مرغ
  • پیراشکی سیب زمینی با پنیر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است