طرز تهیه خورش بامیه بادمجان خورش بامیه بادمجان انواع خورش سنتی

ما ایرانی ها کباب های لذیذ و متنوعی داریم که حتی بعضی از آن ها به فرهنگ و منوی اصلی کشورهای همسایه و دور تر راه پیدا کرده اند؛ به طور مثال در گرجستان کباب کوبیده جزء محبوب ترین غذاهاست. ولی اینکه ما کباب های خوشمزه ای داریم، دلیل نمیشود خورش های سنتی و قدیمی خود را فراموش کنیم؛ خورش بامیه بادمجان یکی از لذیذترین و پرفایده ترین خورش های ماست که روغن زیادی در آن به کار نرفته و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت خورش بامیه بادمجان را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

  • بادمجان 6 عدد
    بامیه 500 گرم
    مرغ 1 عدد
    غوره 250 گرم
    پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق
    روغن به میزان لازم
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به دلخواه
  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.  بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 31 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز درباره سوء مصرف استروئید در بین نوجوانان
  • آسیت یا جمع شدن مایع اضافی در شکم چه علائمی دارد
  • درباره اختلالات روابط زناشویی چه میدانید؟
  • چرا نمک باعث پوکی استخوان می شود؟
  • داروي گياهي “اكيناسه” از سرماخوردگي جلوگيري مي‌كند
  • تبوله عدس، سالاد لذیذ لبنانی
  • چگونه می توانیم خوردن شکر را کنار بگذاریم
  • شیرینی بلیک
  • محبوبترین ها

  • مغذی ترین دسر تابستانی
  • نوشیدنی کلم
  • آموزش تصویری کیک آلمانی تک نفره
  • با انجیر یک دسر کم کالری درست کنید
  • دسر با طعم سیب و چاشنی دارچین
  • آموزش درست کردن پاک کرن طعم دار و رنگی
  • گراتن کدو را اینطوری رژیمی درست کنید
  • مافین با طعم گردو
  • رپورتاژ

  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما